Literatura - Prva godina (Bolonjski program)

Started by hulio_salinas, 05-10-2006, 21:08:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

E organsku cu uciti sa predavanja i jos po neku literaturu a samo ako mi nesto ne bude bilo jasno videcu iz one Knjizurine :shock

hulio_salinas

SRECNO...

bez one "knjizurine" tesko mozes razumeti mehanizme... suvise je siromasno ono sa predavanja.. gomila formula, a nigde texta...

Pedja

hulio_salinas

Ljudi (stariji studenti), je l' imate praktikume iz Fizike?
Rekli su nam da praktikume mozemo naci SAMO od starijih studenata, jer za nas isti ne postojI!  :][
Ako neko zeli da mi istupi kopiranje nekog (od praktikuma), neka se javi na PM...   :cvet

zabica

ako ima neko ko je voljan da mi ustupi svoju knjigu iz fizike samo da polozim ispit pa vracam?
moze i na pm da mi se javi... hvala!

hulio_salinas

Isto pitanje!
Dakle na PM...

dva dobrovoljca, dve knjige, dva PMa... jedan za zabicu, jedan za Hulia...  :)

hvala!

lycos

ajde kad dobijete javite mi da prekopiram

zabica

Quote from: zabica on 18-12-2006, 16:33:17
ako ima neko ko je voljan da mi ustupi svoju knjigu iz fizike samo da polozim ispit pa vracam?
moze i na pm da mi se javi... hvala!

evo me opet s istim pitanjeeem...

jeca87

E, ja sam organsku ucila samo iz sveske!  :~

zabica

Quote from: jeca87 on 27-12-2006, 19:45:28
E, ja sam organsku ucila samo iz sveske!  :~

to je skroz ok, mada kad ti nesto nije jasno konsultujes cika volharda, covek je legenda  :Bog

Pedja

Ja sam isto ucio iz sveske pa se nisam proslavio   :K
Ali zato Cika Volhard je sto kaze Zabica  :Bog

fortunata

:~
Zanima me shta je najpametnije:kupiti knjige sto pre,sada vec u skriptarnici, ili chekati oktobar....za prvu godinu :batina

Pedja

Боље сачекај,неке ти неће требати  :smekerica:

Loptica

Ja mislim da bi trebalo da sacekas oktobar,da pocnu predavanja. Gomila tih knjiga koje bi ti uvalili u skriptarnici ti i ne treba ili mozes da najdjes na drugom mestu po nizoj ceni. A postoje i kopije knjiga,koje su mnogo jeftinije(Volhardta,tj.knjigu koja ti treba za organsku hemiju I mozes da kupis u skriptarnici za otprilike 7500 din. ili da kupis kopiju koja kosta oko 1500,2000 din. ) Mislim da nije bas mala razlika u ceni! A videces da su ti za neke predmete dovoljni samo slajdovi sa predavanja i da knigu ne moras uopste da otvaras! Sacekaj da vidis sta ce profesori reci i obavezno pitaj nekog od starijih kolega(meni je npr. mnogo pomogla drugarica sa trece godine) ili ovde na forumu. Mozes mnogo toga da saznas,da ne bi bacala pare za dzabe. Tako da ne budi nestrpljiva,brzo ce 1. oktobar ,a sve te knjige nece nigde pobeci,cekace te!  :>

AquArius

Takodje neke knjige se mogu naci i na Sajmu knjiga
po relativno prihvatljivim cenama.

:happy: