Literatura - Prva godina (Bolonjski program)

Started by hulio_salinas, 05-10-2006, 21:08:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bojana 153

A mozda bas ja imam neku od knjiga koje ce ti trebati, pa mozemo da se dogovorima preko privatnih poruka. :wave:

zabica

Quote from: Bojana 153 on 14-09-2007, 17:14:52
A mozda bas ja imam neku od knjiga koje ce ti trebati, pa mozemo da se dogovorima preko privatnih poruka. :wave:
e ovo vazi i za mene, ako imam nesto sto vam treba tu je pm!

Enea

gotivno je imati volharda... mi smo celu srednju po njemu radili.. eto razloga shto sam na farmaciji.
ali opija nije isto shto i original.. sve one sharene stralice, po mehanizmima se u kopiji ni ne vide. moj predlog-oticji u biblioteku, i prelistati to shto ti tada zatreba.. mislim ko je josh ucio po volhardu od pocetka do kraja? to je dodatna literatura, da ti nesto razjasni i tako to...

s druge strane, mislim da nismo bash kompetentni da dajemo ikakav odgovor.. za ovih pet godina, sve ukupno kupila sam pet knjiga, jer knja nije ni bilo, a vi po bolonji sada imate sve.. sacekaj oktobar, pa vidi na predavanjima shta ko preporucuje

biwi

Rvo fortunice i ja se javljam da ti budem od pomoci za sve sto ti treba za prvu god, ipak je bolje kada ti musko pomaze..... :smekerica: :smekerica:

Girl

Ja imam neki stari udzbenik Keèkiæev, iz '94. god., da li da uzimam novu ( u planu pise da nam je potrebno izdanje '05 ) ili moze i ta stara da posluzi? Pretpostavljam da se razlikuju samo u primerima zadataka, teorija bi bila ista, eventualno nesto izbaceno.

Sole

najbolje uzmi noviju od nekog pa uporedi sa svojom knjigom, pa onda vidi ima li kakvih razlika. 
ja nisam imala knjigu iz matematike, vec sam pisala na predavanjima, tako da mozes da uzmes i svesku od nekoga ko bude pisao, pa da isto uporedis.  :cvet

vlada89

A da li na faxu postoje profesori koji izricito traze da se uci iz njihovih knjiga (nararvno da se prvo i kupe)?

Zabice i Bojana,bicemo in touch  :wink:

Enea

tesko da mi to mozemo da ti odgovorimo, za pet godina jedva da sam tri knjige kupila.
najbolje da sacekash oktobar.

a toxini se uce iz knjige iz 1959, shekpirovski skroz

hominis nocturna

Ja se do sada nisam susreo sa profesorom koji je zahtevao da se njegova knjiga kupi. Ali to ne znaci da istih nema. Botanika se sprema iz knjige prof. Jancica, ali knjiga je tako dobra i lepa da mislim da je niko sa prve godine nije fotokopirao. Sva je sarena i bas je i poenta u tim slikama...

Bred

da, vlado, nismo mi pravni fakultet  :wink:

Quotea toxini se uce iz knjige iz 1959, shekpirovski skroz
[off]vala dobro je kad nije pisana na glagoljici [/off] :siza:

zabica

Quote from: Girl on 17-09-2007, 08:08:19
Ja imam neki stari udzbenik Keèkiæev, iz '94. god., da li da uzimam novu ( u planu pise da nam je potrebno izdanje '05 ) ili moze i ta stara da posluzi? Pretpostavljam da se razlikuju samo u primerima zadataka, teorija bi bila ista, eventualno nesto izbaceno.

upravo tako, delovi su izbaceni, dakle samo to preskocis. Nema potrebe da kupujes novo, jedino kupi novu zbirku zadataka, to ce ti trebati za kolokvijume. Savetujem ti da pises na predavanjima i da usmeni spremas iz sveske, jer su to upravo profesorkine reci pa se to i ocekuje na ispitu  :wink:

NESIGURNA

ljudim koju knjigu da kupim za uwod za farmaciju ? prwa godina...

shiky

Mi nismo imali knjigu,ucis iz beleski...

NESIGURNA

Quote from: shiky on 21-09-2007, 20:45:23
Mi nismo imali knjigu,ucis iz beleski...

e da,profesorica nama to i da,iskopirA... Ok onda ako je tako...
predaje nam inace prof.sa Beogradskog faksa farmacije.

nirre

Ljudi koliko kosta knjiga iz botanike jer nema svrhe da je fotokopiram ako je bitno sto ima slika?Dolazi li praktikum uz nju ili posebno i koliko je on?
Organsku 2 iz koje knjige radite?