Kafana "Bolonja"-vlasnici Darker i Vladimir ( umesto Bla-bla teme )

Started by vladimir, 09-05-2006, 17:28:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Oæu dva! :lol:

Pa dobro bile posaðene Betulaceae, Fagaceae ili druge nije ni tako va¾no, va¾no da ja znam Botaniku i da bude ladovina ðe si piva pije! ;)

AquArius

Ukrsticemo (nekako) oraj i lipu pa nek' bude "srpska bolonja" vrsta  O0

A ako ne uspe, smislicemo vec neko resenje!

vladimir

Quote from: KaBoom on 25-05-2006, 18:04:27
Pa dobro bile posaðene Betulaceae, Fagaceae ili druge nije ni tako va¾no, va¾no da ja znam Botaniku i da bude ladovina ðe si piva pije! ;)

Наравно, батице!!! :> Добра ладовина за добро ладно пиво! 8)

Darker

U planu je i kopanje bunara koji æe izmeðu ostalog slu¾iti i za hlaðenje piva na optimalnu temp. u uslovima letnje ¾ege :> O0

vladimir

А пошто КаБум има искуства са извођењем грађевинских радова, у плану је да он копа бунар, а ми ћемо да навијамо!!! >:D

Darker

e tako je i za to ima d¾abe pivo, mislim jedno :> :> :>

Ko u onoj jugonostalgiènoj kafani, dolazi nam negde oko pola jedan gazda i u fazonu, jel volite kafu i doruèak? Mi kao, pa naravno... E ko onda hoæe ujutru negde oko 8 da doðe da pospremimo ovo i da spakujemo ove ¹atore? Dobiæe kafu i doruèak :> :> :> :>
©to je najgore, da sam uspeo da iscimam ortaka, ai da nije tako rano(hehehe) ja bih i do¹ao. Te omladinske radne akcije su mi uvek bile cool, koga bole k... za kintu kad je zajebancija u pitanju :> :> :>

vladimir

Од сутра, сваког јутра пред прву смену-радна акција, зајебанција и тако то.Циљ акције:сређивање кафане да се не би цимао онај ко ради прву!Награда-кафа, ракијица и доручак! :>

Darker

e uze mi reè iz... Samo nisam hteo sam da predlo¾im, ko zna vi èetnici da li volite da ¹ljakate :> :> :>

vladimir

KaBoom

Do¹o ja od kuæe. I vidim, oma lala, pa da se upregne u kopanje... Jedno pivo dobijam? Koliko bunara hoæete za to? :D Ma radne akcije, bratstvo i jedinstvo - sve se more kad se oæe!

Uh, podseti me Darker na dogodov¹tvine iz detinjstva, kad sam kren'o da izlazim... Pijani se kuæi vraæali i naravno, nas jedno 15 mladih, jedrih momaka da pravimo sranja... Sru¹ili nekom èoveku zid / ogradu ispred kuæe, provalio nas dok smo bili u akciji i rek'o sutra da doðemo da popravimo, odnosno izgradimo novu. Mi do¹li, dobili nekoliko gajbi piva i doruèak, a on jo¹ bolju ogradu / zid no ¹to je im'o! Svi sreæni i zadovljni, sem na¹ih majki koje su se sramile dela njihovih sinèiæa, al tako ti je to... A bilo je jo¹ nekol'ko takih ispada, al' da se ne falim... Tako da, kopanje bunara - ni¹tica! Koliko hoæete bunara za dan? ©ta ste se stisli, dajte jo¹ koje pivceto... :) Aj, odo da pajkim!

Darker

Gajba+pesma po ¾elji(èak i Majka-ne Edo majka, nego srpska majka! :> :> :>) po bunaru, ja misim da je fer... :> :> :>
Kad æe¹ bre ti do Bg-a sa nama, a ne samo neke cave da vija¹?
P.S. Ona birtija se zove Korèagin, malo pre sam bio jopen i riba nam je dala uz pivo opu¹teno alvu, razvalismo se... :> :> :> Pa ti Vladimire, posle pljuj komunizam... :> :> :> :>
A da, dva jelenèeta+dva nexta od borovnice=280 din, pa vi raèunajte da li sam dobro pro¹ao... :> O0 O0 O0

KaBoom

©'a da ti velim drugar... U BG mo¾da idem ovoj vikend, al' je u pitanju okupljanje akvrarista (malko veæi forum, preko 3 'iljade èlanova, a tamoj sam "administrator - pripravnik" ;) :D) Tako da, ne znam kad æu doæi na jedno farmaceutsko dru¾enje, al' se nadam da æemo se u bliskoj buduænosti sresti... T.j. kad ovaj Beograd prestane da crpi pare iz Vojvodine (di su na¹e pare???) a ondak mi bogati iz EU doðemo u BG da vas èastimo i sve... :D: ©alim se... ;)

Jbga, nadam se da æemo se uskoro videti na nekom farmaceuti.com vs. MedFax.org okupljanju ;)

U jeee, Vladimire, kakav avatar... Zar to prilièi jednom farmaceutu i moderatoru foruma!? :D ;) Pored toliko riba na faksu ti... Auuu, zagreo, nema ¹ta! Tako je to kad mladi novosaðani preuzmu tr¾i¹te!!! :D (©alim se, naravski! Ali mislite o tome! :D)

vladimir

Quote from: KaBoom on 30-05-2006, 02:16:56
U jeee, Vladimire, kakav avatar... Zar to prilièi jednom farmaceutu i moderatoru foruma!? :D ;) Pored toliko riba na faksu ti... Auuu, zagreo, nema ¹ta! Tako je to kad mladi novosaðani preuzmu tr¾i¹te!!! :D (©alim se, naravski! Ali mislite o tome! :D)

То ме подсети на један виц ( у кафани се причају и вицеви, зар не? ) :
Питали Лалу колики му је, а он им каже:"Па и није много велик, ал'је зато мекан к'о душа!"   (©alim se, naravski! Ali mislite o tome! :D)

KaBoom

Hahaha, e stvarno je dobar vic! :D

E, a znate onaj fazon kad su dali studentima elektrotehnike, prava i medicine da nauèe telefonski imenik? Pa kaze eltrotehnièar "Sve brojeve æu nauèiti, ali imena nema ¹anse!", advokat ka¾e "Sva imena æu popamtiti, ali brojeve te¹ko!", tek æe medicinar "Za kad treba?" :D

mackica

e nije problem...evo i ja bih da se prikljucim akciji....radnoj... :happy:....samo ako ste radi da nama koji ne pijemo pivo...date nesto....kratko....ljuto.... :angel: