Karte za EXIT i Problemi sa plakatima

Started by AVENDON, 06-06-2006, 16:16:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AVENDON

Zasto nas fakultet nije clan studentske unije?

pereca

Quote from: AVENDON on 06-06-2006, 16:16:04
Zasto nas fakultet nije clan studentske unije?

Mislis, zasto ne postoji Studentska unija Farmaceutskog fakulteta?
Pa zasto bi se bavili formalostima, ionako super saradjujemo sa Studentskom unijom. Ovako smo nezavisni, a sa svima lepo saradjujemo.

AVENDON

Pa zasto nas faks nije dobio karte za exit od studentske unije po ceni od 4300 :`? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Te jeftine karte su prodavali SUEF, SUFIL, pa cak i Megatrend, a mi nista :'( :'(

Bred

Ako je ovo tacno-jos jedan VELIKI minus za studentske organizacije naseg faxa. Rade li ti ljudi ista sem sto sede I cackaju nos u onoj prostorijici pored skriptarnice? :>

AVENDON

Ja sam danas kupio poslednju kartu u SUFIL-u,doduse fali mi jos jedna, ali zahvaljujem im se ovom prilikom :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

Informacija je tacna 100%, cak sam juce otisao i do SUEF-a, ali kod njih vise nema............

Sledece godine ako ne bude karata preko nase organizacije, ima da  :F

pereca

Izvinjavamo se, pokusacemo da ispravimo to sledece godine  :embarrased:
Mi se malo manje bavimo takvim stvarima, a malo vise razmenom studenata, seminarima,raznim kampanjama (borba protiv pusenja, protiv SIDE...) strukom i unapredjenjem iste. Dakle, vise smo orijentisani ka farmaciji i malo manje ka zabavi (sto definitivno nije dobro, ali malo je tesko postici sve a usput i studirati).

Bred

Onda osnujte studenstku organizaciju koja ce se baviti i zabavnim ne-fakultetskim zivotom studenata ili nek toj svrsi posluzi ovaj forum :wink: Jednostavno kad imate neki info objavite ga ovde ili ako ovde saznate neku vrednu informaciju vi to razglasite drugim studentima

pereca

Na fakultetu vec postoji 5 studentskih organizacija. Dakle nije stvar u broju osnovanih organizacija, vec u broju ljudi koji se bave takvim stvarima. A takvih definitivno manjka.
Zabavnim stvarima za sada se najvise bavi Sportsko drustvo, pa ne znam sto ih nema na forumu.
U svakom slucaju, ja cu stavljati na forum obavestenja o ne-fakultetskim stvarima zabavnim za studente za koje budem znala. Mada koliko vidim na forumu ima dosta takvih stvari i ljudi su prilicno u toku.

trinity

Pozdrav,

Posto vidim da ti bred najvise ``pljujes`` studentsku organizaciju sto se ne uclanis i pocnes ti da radis kad ih vec kritikujes da nista ne rade.
A sto se tice povlascenih karata za exit kartu se trebale da se plate unapred i postojao je minimum koji smo morali da uzmemo. Mozda smo mogli da pitamo dekana da nam pozajmi novac ili bi nam ti bred pozajmio.
Najlakse je da sednes za komp i kritikujes.
Toliko od mene za pocetak...

Darker

Najlak¹e je da skine¹ i onaj 1 plakat ¹to smo postavili na studentsku organizaciju... >:D >:D >:D >:( >:( >:( >:(
A ako se iko odvaljuje od posla to je administrator... >:( >:(

pereca

Auuuu, sto se zakuvalo.  :shock
Pa na sta to lici,  zar nismo pricali o nekom jedinstvu. Da pomazemo jedni drugima  :police:

I niko nece skinuti plakat sa studentske. Ne znam samo zasto bi. Ovo je super stvar, kao i mnoge stvari koje se rade u studentskoj (bar ja tako mislim)

pozz za Darkera i Trinity :[

Darker

Pa nadam se da neæe, JER JE VEÆ!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(
Doðem, kulturno kucnem na vrata, dobar dan, jel nije problem da zalepim plakat za forum studenta far,macije? Nijeeeeeeeee...
Sutradan doðem, nije skinut, ISCEPAN JE!!!!!Toliko o slozi i jedinstvu...

pereca

Quote from: Darker on 11-06-2006, 17:29:00
Pa nadam se da neæe, JER JE VEÆ!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(
Doðem, kulturno kucnem na vrata, dobar dan, jel nije problem da zalepim plakat za forum studenta far,macije? Nijeeeeeeeee...
Sutradan doðem, nije skinut, ISCEPAN JE!!!!!Toliko o slozi i jedinstvu...

Mogu da tvrdim da ga nije skinuo niko iz Studentske organizacije.
Da li je postojao ranije neki problem sa nekim od sportista (zaista me cudi)?
Ili ga je skinuo neko od studenata.

Razmisli, zasto bi ti neko od nas skidao plakat? Stvarno mislim da je forum odlicna stvar. Kao sto vidis, ja sam stalno tu, Natasa je cak i moderator i nama koristi ovaj forum za prosledjivanje informacija.

U svakom slucaju, donesi plakat - ja cu ga zalepiti.

ShnjaVi

Ne kapiram sto se dize tolika frka oko karata!!!!!!!!!!??????????
Svaki student u Beogradu je mogao da ih kupi na datim fakultetima, bez obzira na SUS.. Zar ne?
A sto je tema Studentska Unija.. smatram da je to neadekvatan naslov, a i nepotreban.. :)

pereca

Quote from: ShnjaVi on 11-06-2006, 19:52:23
Ne kapiram sto se dize tolika frka oko karata!!!!!!!!!!??????????
Svaki student u Beogradu je mogao da ih kupi na datim fakultetima, bez obzira na SUS.. Zar ne?
A sto je tema Studentska Unija.. smatram da je to neadekvatan naslov, a i nepotreban.. :)

:lol: :lol: :lol:
Sto li ti toliko smeta ta Unija  :wink: