Nastava

Started by Bred, 04-10-2006, 13:56:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Quote from: pegy on 26-11-2006, 16:09:18
a jel bi neko znao da mi odgovori da li sutra,ako nema predavanja,treba da dodjemo na vezbe?
hvala

Treba! Zato sto na rasporedu za vezbe (iz fizike) pise da pocinju od sutrasnjeg dana.

Phenomenon

Kako je moguce da idemo na vezbe iz fizike, ako nismo bili ni na jedom predavanju? Nesto mi je tu nelogicno. :confused: :confused: :confused:

Pedja

Znaci oni koji sutra nemaju vezbe...?  :hm
Ovo cemo prosto resiti tako sto necemo doci sutra  :V

Bred

Moguce je, vezbe su obavezne a predavanja su manje obavezna (za nas stariej studente nisu uopste obavezna :wink: )

hulio_salinas

danas smo ipak imali nastavu.. mnogi ljudi nisu dosli, jer su mislili da nemamo. kakva luda kuca... Ja i dalje ne mogu da verujem da niko nije znao sigurno da li se ide ili ne...  :hm

ali sta sad...

Pedja

bas tako,ali sutra se mora

lycos

ja,k'o covek se naspavao..taman s obradujem nema nastave..kad ono......ma opushteno....

hulio_salinas

Raspored predavanja za II semestar (download) (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/studije/raspored_predavanja.pdf)

II semestar pocinje 19.02.2007.

jeca87

Da, da, cula sam....! Ni jedan jedini dan pauze! Uzas! Zali se tamo nekom! :) :) :) :)

lycos

eeeee nema raspusta...nema veze-ja cu ga sam 'formirati'-evo-od 19.1 uvece do 29.. :K :K

Bred

nek vam je Bog u pomoci ... :roll:

zabica

letos su mi svi govorili: "ovo ti je poslednji raspust u zivotu!"
sad mi je jasno na sta su mislili... :wall:

lycos

zabice videla si sta sam napisao ,opusti se :K :K
Quote from: lycos on 25-01-2007, 08:46:33
eeeee nema raspusta...nema veze-ja cu ga sam 'formirati'-evo-od 19.1 uvece do 29.. :K :K

jeca87

Bas tako! Mislim da me nece biti na faxu prve 2 nedelje!

lycos

Quote from: jeca87 on 25-01-2007, 21:54:37
Bas tako! Mislim da me nece biti na faxu prve 2 nedelje!

moramo malo da iskuliramo..sta,tek zavrsim ispit,i istog dana na fax..ma jeste..