Nastava

Started by Bred, 04-10-2006, 13:56:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Quote from: Bred on 29-01-2007, 11:14:01
ne bi bila jedina :> vise volim iskrenost nego zamazivanje ociju ili uvijanje u foliju :)

vobravobravobra

jeca87

Ja hocu da se zalim!!!!!

Odavno smo prijavili ispite, a sve najvaznije kolokvijume smo imali posle toga. Dosta ljudi je popadalo, i onda naprasno nema popravnog! Jesu sad ti ljudi bacili pare na ispite koje su prijavili a ne mogu da izadju na njih?????

Phenomenon

Znate li da smo mi jedan od retkih fakulteta (ako ne i jedini) gde se placa prijava ispita, i to 200 kinti? Sa kim god da sam pricao svi mi kazu da to kod njih nema. Ispravite me ako gresim...

Q: Zbog cega mi dajemo te pare? Kakve troskove placamo kad cak i sopstveni papir nosimo?

hulio_salinas

Odgovor ces naci u ovim temama:

Cene usluga farmaceutskog fakulteta  (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,41.msg21214.html#msg21214)
Komentari novih cena usluga na fakultetu!!! (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,2076.msg21228.html#msg21228)

lycos

ovaj fax je xaos,xaos,xaos

rotkvica

ja sam cula da nesto slicno postoji na medicinskom - oni placaju prijave ispita 70 din.

Bojana 153

Ma imamo srece! Na Visoj poslovnoj prijava ispita kosta 500 din. po komadu!!!!  :shock A njih tamo ima oko 2000 upisanih, i oko 5 ispita u ovom roku... UZAS!!!  :F

Pedja

Ispis sa fakulteta je 3600   :luda

hulio_salinas

:police:

Najiskrenije bih vas zamolio
da prestanete sa OFFom u
svim temama. Malo sam vas
pustio ovih dana da OFF Topicujete
zbog ispitnog roka, ali nemojte
zloupotrebljavati moju dobru volju.
U nekim temama preterujete
sa OFFom. Ako imate potrebu za
tim - napisite OFF, ali makar se
jednom recenicom vratite na temu.

Hvala  :cvet

lycos

Quote from: Pedja on 02-02-2007, 10:25:09
Ispis sa fakulteta je 3600   :luda

xa xa,care

hulio-ok

Phenomenon

hulio, aj brisi onaj post gde pise da je prijava ispita 500 kinti, da ovi sa naseg faxa ne pocnu da prepisuju. :lol

hulio_salinas

Zezas me? Gde to pise?

Phenomenon

Quote from: hulio_salinas on 02-02-2007, 18:58:10
Zezas me? Gde to pise?

Ma salim se, to ne pise ovde. Ovde nema nikoga osim nas pilica... pipipipipipi
No more OFF! Obecavam, u stvari ne obecavam, ali cu se truditi...

pipi_duga_carapa

ja cuh za jos mnoge da placaju ... negde 100 ... 150 ... negde i vise ... (na DIFu 750 samofinansirajuci ?) ... i tako (8 fino smo prosli (8
no ovo je bese off (8

zabica

mislim da ce se to pitanje regulisati cim dobijemo novog prodekana za finansije, pa se mal pozabavi time, odnosom cena i usluga!  :nene: