Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Ljudi, nije sve tako crno, kako sam ja u prvom trenutku mislio.

Imam opravdanja za to, ali neka ostane samo za mene.

Slobodno pisite ovde i ne brinite nista.

Preuranjeno sam zakljucio da brod tone, ali u sustini nije tako. Sta god da vas zanima, pitajte!

Dobro je, dobro je...

gorankrstic

:wink:go ahead.support you all.A judge

Sole

jel' izglasano nesto  za uslov? na tv-u su pominjali da ce biti uslov da 2 mogu da se prenesu, jel' to vazi? ;-)

hulio_salinas

U rektroratu je odluceno da ce ovoj generaciji "bolonjaca" biti dozvoljeno prebacivanje ispita u narednu godinu. Koliko? Pa to zavisi od fakulteta do fakulteta. To ce se racunati u odnosu na ukupan broj ispita. Prodekan za nastavu treba da ode u rektorat i da se dogovore (uslovno receno) kako ce biti i sta ce biti.

Pedja

Па колико је било просле године за услов?

Ако је нпр од 7 могао 1 да се пренесе онда нама са 14 ,би требало 2 да дају.  :>

hulio_salinas

Pa nece se tako racunati, majku mu!  :K

Sacekajte to. Bavite se sadasnjicom. A ovo - ako bude, bice!

:wink:

lycos

mislim da je bolje da ne potezemo opet pricu o uslovu na forumu,jer otprilike sve znamo -sta i kako bi moglo biti .. nadam se da razumete sta xocu da kazem.. :K :K   :Z

zabica

bas tako - da ne baksuziramo.
uostalom, nije na nama da bilo sta predlazemo i odlucujemo :wink:

Sole

ok onda! i ja se slazem. ionako smo vec dovoljno stvari dobili ! ;-)

bojanica

Dozvolice bar jedan, ako nista drugo .

MiKy

danas je valjda bila neka sednica vezana za bolonjce...zna li se o cemu je bilo reci?

hulio_salinas

Hm... Danas je bila sednica Saveta fakulteta, na kojoj se nije pricalo o nama "Bolonjcima". Ne znam da li na to mislis? Nisam upucen ni u kakvu drugu sednicu danas.

jeca87

Kaze Sole da smo vec dovoljno stvari dobili...Ja sam malo neupucena, je l nam prihvaceno nesto od onih svih predloga (osim uslova)?

zabica

uslov je dosao kao predlog iz rektorata. Nasa uprava treba samo da odredi koliko ce to ispita biti.
Ono sto je predlozeno na vecu prve godine, nije proslo.

Bred