Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Ajde da sacekamo sutrasnji zbor. Sutra nas pitajte u vezi sa tim. Takodje, sacekajmo da prodje NNV, jer ce se tada znati sve zvanicno.

A i malo ste skrenule sa teme.

Bred

Uslovni upis godine i ove godine
Izvor: Beta
Beograd -- Senat Univerziteta u Beogradu odluèio da i ove godine va¾i uslovni upis godine za samofinansirajuæe i bud¾etske studente.

Taj predlog æe biti upuæen na razmatranje Konferenciji univerziteta Srbije (KONUS). Prema tom predlogu, samofinansirajuæi i bud¾etski studenti iz generacije 2006/2007, ukoliko ispune uslov za upis u drugu godinu studija, biæe upisani na teret bud¾eta.

Rektor Univerziteta Branko Kovaèeviæ rekao je novinarima da smatra da uslovni upis "nije u interesu ni studenata ni fakulteta" i da oèekuje da æe to va¾iti jo¹ samo ove godine.

...
---
Bolonjci, slavite!  :ziveli  :)

zabica

Pedja

Чекајте,а ако буде услова колики ће он бити за буџет а колики за самофинансирање?

majadzo

dobobro da li onda vazi sve ono sto je odluceno na prvom sastanku ....vise od tri puta imamo pravo da izadjemo na ispit itd itd.... :wall:

zabica

Quote from: majadzo on 05-04-2007, 10:02:23
dobobro da li onda vazi sve ono sto je odluceno na prvom sastanku ....vise od tri puta imamo pravo da izadjemo na ispit itd itd.... :wall:
To, nazalost, nije proslo na NNV-u, pa cemo videti sta cemo i kako dalje. Za sada, ostajemo na starom, jedino po dogovoru sa profesorima.

Quote from: Pedja on 05-04-2007, 08:39:15
Чекајте,а ако буде услова колики ће он бити за буџет а колики за самофинансирање?

Uslov (kakav god da je) vazi i za budzet i za samofin., tacnije ko god da uslov drugu godinu upisuje na teret budzeta. Za sledecu generaciju ce se menjati, ovo je samo prinudno resenje za nasu generaciju.

majadzo

e blago nama...meni vise nsta nije jasno ni sta je zvanicno ni sta je nezvanicno ali sta god vise ne mogu da se opterecujem time........u svakom slucaju hvala sta bude bice a005

whatever

Quote from: zabica on 06-04-2007, 07:26:05
Quote from: majadzo on 05-04-2007, 10:02:23
To, nazalost, nije proslo na NNV-u, pa cemo videti sta cemo i kako dalje. Za sada, ostajemo na starom, jedino po dogovoru sa profesorima.

Kakva je sada pa to glupost, NNV ne prihvati ono sto se slozilo Vece prve godine, sta sada, profesori visih godina smatraju da bolje razumeju nas polozaj od onih koji rade svakodnevno sa nama?! Stvarno ne razumem apsurde tog tipa...

lycos

ne,ovo je stvarno nepojmljivo..bez komentara..

Pedja

Bojana 153

:face:  E do ku*ca!

Hulio, daj molim te, reci da se salite i da cemo imati sve one rokove, pliz!  :(

pipi_duga_carapa

aj' sad recite da nije usvojeno ni ono da imamo 2 termina u jednom roku shock

Maja D.

I ¹ta je sada na kraju ispalo???

hulio_salinas

Nista nije ispalo!

Sokiran sam bio kada sam cuo koliko su bili pasivni oni ljudi koji su se zalozili da ce sve biti dobro. Prodavana nam je magla!

Ljudi, oprostite zbog svega sto sam napisao. Imamo posla sa... beep.

Nema veze. Ne brinite nista. Probali smo fer igrom, ali nisu pravila igre ista za sve. Imamo jos karata za igranje. Nece se na ovome zavrsiti.

Nemojte nista brinuti. Ucite, radite i ne sekirajte se. Sredicemo ovo na pravi nacin! Iako smo sve vreme bili maksimalno ozbiljni, to druga strana nije tako shvatala. Tako da cemo morati malo OZBILJNIJE da pristupimo problemu.

Nesto cu vas zamoliti - nemojte nista da komentarisete na forumu. Ako vas nesto zanima, obratite MI se preko privatne poruke. Nemojte nista pisati u ovoj temi do daljnjeg. Ako vas zanima zasto, obratite mi se mailom ili PM-om. Znam zasto ovo pisem.

Hvala na razumevanju.

"E necemo tako, kolege!"

Maja D.