Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pereca

Procitala sam, zato i trazim na mail.
Ako vam je data tacna satnica na papiru, da preracunam i reagujem.
Prosto receno, treba mi raspored i predavanja i vezbi sa satnicom.

pipi_duga_carapa

za tu vrstu uslova sam ja pitala (8 ja to smatram vrstom uslova (8 znam da ne postoji pravi uslov ;p
hvala (;

pa na sajtu fakulteta ima raspored za sve godine za predavanja (; a za vezbe jos nemamo koliko ja znam ... ? osim ako nema nesto pored http://www.pharmacy.bg.ac.yu/studije/raspored_predavanja.pdf

ehm ... danas je jedna moja drugarica isla da se potpise za ispit iz fizike (prvo su je razumeli da pita za potpis za overu semestra i pritom su bili jako neljubazni;p), a onda su joj rekli kako nema nikakvih potpisa, nego prvih 75 12., drugih 13., trecih 14. ... nisam sigurna da sam ovo trebala da napisem ovde, ali sam se sad setila ... (8
i da, znam da je gomila ljudi poslala prof mail sa pitanjem kada su potpisi ...
i tako ... cisto reko da znate (8

jeca87

Pipi, je l to znaci da ce potpise dobiti samo oni koji izadju na ispit? Nije valjda tako, pa sta mi ostali da radimo sa overom semestra?

pipi_duga_carapa

ne ne ne ... nisam lepo objasnila ... nema potpisa kada ko izlazi na ispit ... posto je bilo price da ko hoce da izadje na fiziku treba da se potpise kada izlazi ...
ali uzgredbudireceno, da, oni ce morati da dobiju potpis ako poloze ispit, kako da im ne da potpis, a da im da ocenu?
a inace, jednoj devojci je prof odgovorio na mail i rekao da potpisi mozda nece trebati, a ako budu trebali da cemo biti blagovremeno obavesteni ... tako da ...
ali hulio rece da ne pricamo vise o potpisima (8

p.s. jedna devojka nije znala danas sta da radi posto je strani drzavljanin, mora da uplati pare, a ne moze da overi semestar, a to valjda mora u isto vreme, s tim sto njoj rok nije kao nama do 16., vec kako sam razumela do sutra ...

pereca

Raspored predavanja imam, ali mi treba raspored vezbi kako bih videla da li je prekoraceno dozvoljeno opterecenje.

hulio_salinas

Pereco, u ponedeljak predstavnici imaju sastanak sa profesorima i tada cemo dobiti kalendar. Tada ce nam dati i raspored vezbi. Bices obavestena.  :cvet

pereca

jeca87

Pedja

pipi_duga_carapa

p pp da imas, ali otkud znam (8
mah ... i ja se bzvz mesam kad nisam bas u toku (8
poz

pereca

lycos

ovaj fax spada u sam vrx u beogradu.. dakle medju prvima je po reputaciji, ali i po uzimanju kesha , medjutim kada je u pitanju organizacija,pri samom dnu je.. platis dvesta kinti da prijavis ispit, i to nije dovoljno nego moras i da potpises da ces izaci..i to u sred ispitnog roka svaki dan se cimas do kumod.
ispravite me ako gresim ili preterujem..

hulio_salinas

Hm. To je surova realnost. Nemoj samo da se nerviras. Nismo ni prvi ni poslednji, koji cemo imati takve probleme.

Pedja

Ja sam za ono ,da ako nesto platis pa makar i vise dobijes ono sto trebas a ovo mi bas i nije ravnotezna reakcija ,vec je samo u jednom smeru  :hmm

Phenomenon

@ lycos: Potpuno si u pravu. To sam i ja govorio, em platis 200 kinti, pa samo za te pare mogu da istampaju 5-10 ispita i to minimalno. Tako da sta i ako im ostane viska, ali ne vredi se cimati, bar ako nista imamo raspust od 17 do 18.