Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Imene, posto se verovatno uvezbana, pa mozes da radis dve vezbe odjednom.

zoe

Е стварно, само читам шта пишете! Нико вас није терао да уписујете овај факултет!

Верујте ми да ћете се осећати моћно после тих вежби из аналитичке! Имаћете знање и у рукама!
Бићете способни да самостално урадите много тога и да будете сигурни у то што радите!
Лабораторија ће посати место у коме се осећате домаће и пријатно... :)

Ако не буде тако, ... прст на чело!

hulio_salinas

Zoe, ne budi surova!  :K

Mozemo malo da se ispraznimo. Nije ni vama bilo sve sjajno i bajno, zato nas nemoj cackati.

Hvala ti na podrsci i na lepim recima, ali nemoj nam pricati: "Е стварно, само читам шта пишете! Нико вас није терао да уписујете овај факултет!"

To mnogo surovo zvuci.

zoe

Ух још испадох терориста! :run

Ма ја вам све најбоље желим! :cvet

hulio_salinas

Ma znaaam da nam zelis najbolje.

Ali postali smo alergicni na onu recenicu, jer nam to (skoro) svi profesori pricaju kada spomenemo reformu. Kada god pomenemo da nam je tesko da pratimo njihovo bezobrazno jurcanje preko gradiva, oni nam kazu da smo sami birali koji cemo fax upisati.

Zato sam ti napisao ono. Jednostavno, para mi usi...

Nista licno...   :cvet

zabica

zoe  puc
bolonjci  :help2:

ma ja jedva cekam sve to i volim vezbe, meni su predavanja  bleh, ali i tu se nesto korisno nadje  :wink:

Bred

da,zoe, ma koliko se tebi cinilo da si u pravu moras im dati oduska, bar virtuelnog.
elem, deco, da ja vama nesto reknem-odmor odredjujete SAMI SEBI kao sto vac xyz puta rekao, dakle kad ste u busu, kad radite neke "tehnicke poslove" trudite se da ne mislite ni o cemu da biste odmorili mozak, virtuelno pobegnite negde, u neki predeo gde vam je bilo lepo bla bla bla i tako to, zvuci smesno ali morate smisliti nacin da opstane na ovom faxu a i ostanete normalni btw. izduvni ventil svakako morate naci a svako nek nadje ono sto mu odgovara-da li je to pevanje, skakanje, izlasci, trcanje, voznja bicikla, sexanje [:K] ili nesto deseto, nije vazno, bitno je da se oslobodite viska negativne enegije.
:wink:
ne ocekujte da se iko sazali nad vama i da vam nesto olaksa, svi su morali proci isto i zavrsiti fakultet tako da od profesora ne ocekujte neko bog zna kakvo razumevanje[sem onih koji imaju sovju decu na farmaciji pa znaju kako je]. i da vam kazem nesto, to sto radite na prve 2 god studija vam je osnova osnove za dalje skolovanje ma koliko vam se cinilo tesko i opsirno. :)

Phenomenon

Nama su fakticki 2 godine stavili u jednu, i vec ako su to uradili trebaju da imaju nekakvog razumevanja za nas, a ne da idu po principu: ja idem po mom, i bas me briga za bolonju.
Samo malo razumevanja i medjusobnog kompromisa i svi ce biti zadovoljni.

zabica

sammo toliko, ali izgleda da je to mnogo...
ne mozemo samo mi da zelimo kompromis, i druga strana mora da se javi

hulio_salinas

Oni ZVANICNO imaju razumevanja za nas, ali... Nezvanicno (citaj - u praksi) zabole ih du*e za neke tamo Bolonjce.

Jer sada svi poricu da su hteli Bolonju. Kada smo bili na sastanku, svi su se protivili novom programu i svi su rekli da su od pocetka bili protiv svega toga.

Ne znam, nisam pametan.

zabica

znas sta je fora? oni verov. i jesu bili protiv ali je ecina izglasala pa sad tvrde pazar... a mi ispastamo... tako to obicno ide!
ali ne dajmo se ljudi! :wink:

hulio_salinas

Ma da.. Ali meni je nepojmljivo da SVI PROFESORI do jednog bili protiv! Pa ko je, majku mu, izglasao tu Bolonju ako su svi bili protiv?!   :shock

Ma verovatno su se folirali....

Phenomenon

Samo malo neka razmisle, kome se oni svete sada? Nama. Sta smo im mi krivi? Nista. Opsti nesporazum vlada, i mi smo tu izvukli deblji kraj, i konstantno ga izvlacimo.

zabica

Quote from: hulio_salinas on 17-02-2007, 09:26:36
Ma da.. Ali meni je nepojmljivo da SVI PROFESORI do jednog bili protiv! Pa ko je, majku mu, izglasao tu Bolonju ako su svi bili protiv?!   :shock

Ma verovatno su se folirali....

100 mu gromova  kojo, ko ce ga znati  :hmm

:K :K :K

hulio_salinas

Ma ne znam vise ni sta da mislim ni sta da kazem...

Nego, hocete da vam napisem odmah sada ili ce te jedan dan pauze, pa da vam sutra napisem?