Fizika

Started by hulio_salinas, 22-11-2006, 11:57:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Danas smo se upisivali. Posle upisiavnja nas je prebrojao, tako da nismo mogli da bilo koga "dopisemo"   :lol2:
Zadao je prvi domaci zadatak, koji treba da se preda prvog casa posle mini-raspusta.

Pedja

Ako neko moze postaviti pitanja koja je imao na kolokvijumu iz fizike,bicu mu zahvalan.

whatever

1. Pod kojim operativnim sistemom se koristi mis? ( :lol: :lol: :lol: ozbiljno je bilo ovo pitanje).
2. Predstaviti dat rezultat i apsolutnu gresku u eksponencijalnom obliku i zaokruziti.
3. Zaokruziti dat rezultat, apsolutnu i relativnu gresku.
4. Od ponudjenih formula zaokruziti tacnu za izracunavanje apsolutne greske, preko apsolutne greske za A i B, ako je C=A/B.
5. Napisati formulu za relativnu gresku.

Dakle, ono sto je i rekla da ce biti, i poprilicno elementarno. Neki su imali da definisu Origin, to mozda eto malo moze da bude zackoljica, posto to bas i nije pricala ali dobro, znamo sustinu.

Pedja

Super ako bude ovo i nemoj da je neko rekao ovo je lako ili sta ste nam ovo dali itd jer ce biti  :F

zabica

nista nije lako pogotovo ako ne ucis!!!

ako nekom treba za sutra, neka samo pogleda ono sto smo pisali u svesku na prvim vezbama, to je sve sto treba

Pedja

Quote from: zabica on 21-12-2006, 11:14:43
nista nije lako pogotovo ako ne ucis!!!

ako nekom treba za sutra, neka samo pogleda ono sto smo pisali u svesku na prvim vezbama, to je sve sto treba
Nisam ja to rekao zabice  :/
@whatever ,super avatar

hulio_salinas

Ljudi, molim vas!
Ajde da mi pomognete... Napravise me ludog...

Ko je bio na prvom predavanju iz fizike?
Ajde molim vas potvrdite ili negirajte nesto:
Da li je profesor prvog dana rekao da je polozena matematika uslov za polaganje fizike?

Jesam li ja lud ili me samo napravise ludog?

Bred

Istripovao si se hulio, nema uslova za fiziku.

H5N1

Quote from: Bred on 22-12-2006, 03:40:39
Istripovao si se hulio, nema uslova za fiziku.
Brede, kolega Hulio nije pitao da li ima uslova za Fiziku illi ne, vec proverava sta je profesor rekao (mozda je profesor pogresno rekao,mozda je Hulio pogresno cuo, itd.)

Bred

da li je profesor pogresno rekao ili je hulio pogresno cuo, mi to ne mozemo znati. :wink: :)

whatever

Ja ne mogu da kazes da se secam da je profesor spominjao bilo kada bilo kakav uslov...

hulio_salinas

Covece, a bio sam ubedjen da je rekao...
Hvala Whatever...
Moracu da se izvinim profesoru...  :roll: jer smo to napisali i u onim zahtevima... Mislio sam da je prvog casa to rekao... Covece... Ispalio sam se...

a bio sam ubedjen... jbga...

whatever

Hulio, nemoj da moja bude poslednja, proveri i sa drugima, mozda je on to stvarno rekao, a u svakom slucaju i da nije tako, ne verujem da ce bilo ko zameriti, tog dana nas je ubombardovao raznim tehnickim informacijama, tako da je svakome moglo da se desi...

zabica

evo cega se ja secam-izbacio je slajd na kome je pisalo da nam iz mate trebaju izvesne stvari, izvod, integral..blabla..
mozda je tada to spomenuo za uslov!
uopste nije iskljuceno jer su nam pominjali ta uslovljavanja i iz drugih predmeta!

Pedja

Koliko se ja secam,nije spominjao...
mada odavno nisam bio na fakultetu  :lol: