Fizika

Started by hulio_salinas, 22-11-2006, 17:57:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

danas,evolution,pun amfiteatar..neko prosuo vest da upisuje,ljudi dosli..

hulio_salinas

I naravno - BILO JE BUKE!!! Covek nas je opet OPOMINJAO!!!
Sramota...  >:D

Phenomenon

Zeznut onaj kineski...

vesica

Interesujeme iz cega ce na kraju ovi ljudi koji prijavljuju fiziku da nauce? Zna li neko kako su se snalazili ovi sa ranijih godina?

Phenomenon

Ja cu prijaviti fiziku sigurno, jer ako prijavim imam bar neke sanse da polozim, ma koliko ucio, a ako ne prijavim naravno da nemam. Ako ima iko neku ideju odakle bismo mogli da ucimo, ili ako neko ima neke beleske van slajdova, neka se javi plz!

Bred

pa postoji knjiga iz koje smo mi spremali. e sad, ja garantujem da isto predaje po toj knjizi ali samo o ne oblasti koje su po vasem programu. :wink:

Phenomenon

Pa znam za tu knjigu, ali pojedinci kazu da ne predaje po njoj.

hulio_salinas

ta knjiga je preobimna za nas program... rekao je da u njoj mozemo naci sve sto predaje, ali da nam ne treba u tolikoj meri...

Pedja

Moramo da trazimo od njega Ispitna pitanja po kojima cemo da ucimo ,jer je tako davao proslim generacijama.Ako moze neko od njih da potvrdi bilo bi super...

lycos

to bi bilo ok..

lane

Koliko se ja seæam, profesor je ba¹ na prvom predavanju rekao da postoji knjiga ali da je BA© obimna i da nemamo nikakve vajde od nje (ba¹ tim reèima!).
Jedino da uèimo sa slajdova, da mo¾da pone¹to dodamo iz knjige, a ako bismo dobili i ta ispitna pitanja, to bi bilo super!

Pedja

1. Sa slajdova je nemoguce jer uopste nije jasno(barem meni)
2. To sa slajdova je dosta raybacano po knjizi koliko sam ja video.

Mislim da je resenje u ispitnim pitanjima jer cemo tada znati sta konkretno da ucimo i to moramo sto pre da izdejstvujemo.Ako gresim ,ispravite me...

hulio_salinas

Subota, 20.01.2007.
09:00
AMF1
Nadoknada predavanja

Objasnjenje: Profesor je mislio (kada je pravio plan rada) da je 08. januar 2007. radni dan.
Kada se izpostavilo da se tog dana ne radi, shvatio je da ce biti kratak za jedno predavanje.
Odlucio je da nadoknadi to predavanje. Termin vam je u gornjem delu texta... Pozdrav...

Pedja

Dolazim  :run

p.s. vidi novi smajli  :luda

hulio_salinas

ISPRAVKA!!!

Nedelja, 21.01.2007.
10:00
AMF1
Nadoknada predavanja