Matematika

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

@ nasty_girl - p dobro, znam da ima onih i koji lazu, ali racunam da ja ne lazem kada to kazem, pa pp da ima jos takvih slucajeva (8
heh ... treba krenuti ...
koliko je tebi/vama trebalo da spremite tu teoriju?

i profesorka nam je danas rekla da moramo da pocnemo da spremamo (8

nasty girl

trebalo bi da pocente sada...jer vam je za mesec dana ispit ako ne i pre...

pipi_duga_carapa

za 2 nedelje ... (: ):
p znam da moramo da pocnemo (: cisto pitam (8

nasty girl

ako je za dve nedelje onda nema zezanja....svesku u ruke i na posao....
:police:

pipi_duga_carapa

hehe (:
ja krenuh danas - prvo da savladam zadatke, pa za koji dan da pocnem i teoriju (8

tnx (;

p.s. cini me se da teorija integrala nije toliko preterano teska ... ali izvodi ... ?: ):

hulio_salinas

Kada se zavrsio prvi kolokvijum iz mate, bio sam ubedjen da imam maximalan broj poena. Kada su izasli rezultati lupio me je  :shock. Imao sam 28/40. Nije to malo, ako se gleda da li sam prosao ili ne. Bilo mi je to sumnjivo, jer sam bio ubedjen da sam bolje uradio nego sto rezultati kazu. Odlucim da iskoristim termin za pregledanje kolokvijuma i odem da vidim isti. Grupi, kojoj i ja pripadam, kolokvijume je pregledao asistent, koji inace meni ne drzi vezbe. Nista zato. Odem ja kod asistenta da mi objasni gde sam pogresio. Optuzen sam da sam prepisao od nekoga zadatke i da sam od nekoga precrtao grafik, pa sam na osnovu grafika napisao naknadno ponasanje. Bio sam ponovo   :shock. Skoro sam odustao od bilo cega. Psovao sam sve zivo i mrtvo nepravdi i zloj sreci.

Medjutim, ***nasty, ***Vamp i jos neke kolege su me ubedjivale da odem do profesorke Stane, pa da se njoj pozalim. Saslusao sam ih, ali nikako mi se nije islo. Danas posle predavanja sam imao konsultacije iz mate. Jedva sam sebe nabedio da odem i vidim u cemu je problem. Ipak sam odlucio da odem. Tamo me je ljubazno i sa osmehom docekala profesorka. Izasla mi je u susret. Uzela je moj kolokvijum i zajedno smo pogledali sta sam uradio. Posle manje-vise vremena prokomentarisala je da nikako asistent nije smeo da mi oduzme poene, jer nema gresaka. Rekla mi je da sutra obavezno odem ponovo kod nje, pa ce u drustvu asistenta ispraviti gresku i da ce da mi vrati poene. Zena je ziva legenda.  :Bog

Da nisam otisao kajao bih se ceo zivot. A sada kada sam otisao, ne mogu da verujem da sam se kolebao.

hvala!!!
***Nasty
***Vamp

Bred

A to je samo 1 kolokvijum...a sta da je bio ispit? :wink:

lycos

reci joj don't fuck with me.. :) videcemo da l' je legenda kad bude dosao usmeni..

pipi_duga_carapa

m profesorka je stvarno super (:
samo sto znam da je vecini studenata rekla da ne zna zasto su im smaknuti poeni, ali da ne sme da im da te poene, jer bi to znacilo da ne postuje svog kolegu ... mada je vecini ljudi oduzeto - oko 4 poena ...

a inace asistent je ... hm ... cudan (8
i blago tebi sto nisi kod njega na vezbama (8
ja sam posle prvih vezbi rekla da je super ... ;p ali on tako postupno predaje samo proste stvari, a one teze bukvalno samo napise ;p ne zna lepo/dobro da objasnjava, tj nije svestan koji je nas nivo (ne)znanja (8

hulio_salinas

Quote from: lycos on 09-11-2006, 19:16:32
videcemo da l' je legenda kad bude dosao usmeni..

na tu cinjenicu kakva je ona zena ne sme da utice moj eventualni neuspeh na ispitu... to je veoma veoma cesta pojava u nasem drustvu... dobar si k'o lebac, a kada me zeznes najgori si lik...

sta sad? hvalim je, hvalim, pa kad padnem pocnem da pljujem iz sve snage... ne moze tako...

zena je legenda pa je legenda, a ispit zavisi od mene...   :hm

lycos

ok,to se na tebe odnosi,ja nisam imao kontakta sa njom tako da..

hulio_salinas

ISPITNA PITANJA IZ MATEMATIKE

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/matematika/Ispitna%20pitanja%20-%20MATEMATIKA.pdf

==================

Promena je da ce "bolonjci" na ispitu izvlaciti 3 pitanja, a ne 4 kako je bilo planirano... 3/44

Pedja

:shock
Jedino je dobro sto imamo 3 umesto 4  :V

hulio_salinas

dobro je sto imamo 44, a ne 42...

podelila je dva pitanja...

:hm

Pedja

I to isto...
Ali bice uzbudljivo na ispitu :v