Matematika

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Quote from: masha on 27-10-2006, 12:31:57
Da li sam ja to tebe Brede dobro razumela? Rekli su sami da im je lako i Stana im rekla sledeci put ce biti tezi? Ako je tako, ljuuudiiiii, nemojte to da radite nego uzivajte i kad vas pitaju kako je bilo kazite taman kako treba. :wink:

da,da, verovali vi ili ne :roll:

pereca

Ne mogu da verujem. Stvarno cu sve da vas  :F

lycos

ti ljudi koji su se "zalili" kako je suvise lako_njima neka prosledi tezi!!

Bred

pa lycos, problem je sto ce ti da trpi cela generacija, ne samo te koje su se zalilie. jos uvek ne mogu da verujem :shock:

lycos

ne ali stvarno ne kapiram te ljude,koliki **tard moras biti da tako nesto izjavis pred profom ili asistentom..ma ajde..

zoe

Мислите да ће Стана и компанија стварно сад да повећају захтеве само због тога што је неко нешто тако МОЖДА рекао? Сувише су они озбиљни. Разматраће они то све статистички, а статистика је неумољива.

Иначе, мој бата убоо максимум! Љуби га сека паметног! Баш личи на мене! :> :K :a

hulio_salinas

Quote from: zoe on 29-10-2006, 21:44:01
Мислите да ће Стана и компанија стварно сад да повећају захтеве само због тога што је неко нешто тако МОЖДА рекао?

realno, mislim da nece nista promeniti... Stana nam je tim potezom ("dacu vam tezi kolokvijum sledeceg puta") skrenula paznju da vise nikada ni na jednom casu ne kazemo takvu neku glupost...

Quote from: zoe on 29-10-2006, 21:44:01
Мислите да ће Стана и компанија стварно сад да повећају захтеве само због тога што је неко нешто тако МОЖДА рекао?

nije MOZDA nego SIGURNO

pipi_duga_carapa

Quote from: perecaAko ne izadjete na ispit, to vam se ne racuna u pravo da tri puta polazete ispit.
Barem bi tako trebalo da bude.
ako se ne racuna onda u redu (; ... ja sam nesto/nekoga razumela kako se racuna, pa mi je to bilo malo bzvz ...

a koje rokove mi imamo? januar i april? ili cemo mi imati vise?
i nesto sam cula da moramo ispite iz prvog semestra da polozimo do juna ... (ali ne u fazonu da bi nam bilo lakse, nego da moramo ... tako je bar na nekim drugim fakutetima?)

lycos

blizi se blizi,usmeni ispit..a ja nisam ni krenuo..da radim

pipi_duga_carapa

ako ljudi ne lazu, niko jos nije krenuo - ako je za utehu? (;

nasty girl

Quote from: pipi_duga_carapa on 04-11-2006, 23:29:58
ako ljudi ne lazu, niko jos nije krenuo - ako je za utehu? (;

uglavnom lazu.... :wink:

krenite sa spremanjem polako, nemojte sve posle na vrat na nos... :wink:

hulio_salinas

ajde neka neko od starijih studenata napise kako izgleda da na ispitu MATe... neko je pominjao da treba samo da izdiskutujemo nesto sa profesorkom i to je to... pak, neko drugi kaze da moramo da znamo svaku definiciju, svaki red, svaki stav, svaki primer... sta je od te dve krajnosti..

mislim da je asistentkinja bas rekla da se ispit svodi na kraci razgovor i to je to...

please help...   :H

zoe

Извучеш своја питања и пишеш концепт, тј. пишеш све што знаш! Онда те проф. пита ако нешто ниси баш добро прецизирао или ако ниси написао а она сматра да је битно! Лепо то спремите, испит је озбиљан! Стана је супер, без треме само!

Vampire 666

na "usmenom" izvucete pitanja i pisete "tacno" ono sto je Stana predavala, ni manje ni vise od toga...postavice vam dodatno pitanjr ako je nesto pogresno napisano ili nije upste napisano ili ako ste izvukli mnogo laka pitanja pa onda za 10 postavi jos nesto kratko...

hulio_salinas

axa... znaci sve lepo naucis i ne brines...   :roll: :roll:

ok...

hvala ***Zoe   :cvet

hvala ***Vamp  :ziveli