Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

jeca87

Evo i Nini i ja ti porucujemo da si srce! :) (posto cemo zajedno da je koristimo)

zabica

moracu da vam uletim u kombinaciju da bih nesto naucila?  :K sala... samo neka mi neko kaze dal je dovoljno iz sveske sa predavanja?

lycos

ma gde dovoljna..jos kad krenes da radis srce pluca itd

hulio_salinas

Zabica, Phenomenon i ja smo se snasli za knjigu.
Kopirali smo staru.
Nema 'leba od nove - cini mi se...

zabica

molim pomoc - sta treba od misica???

whatever

Koliko sam ja shvatio na kraju trebaju: mimicni misici, misici mastikatori, misici trupa (to je rekla na vezbama dr Djonic, na predavanjima smo spominjali samo pomocne inspiratorno-ekspiratorne misice) i oni najosnovniji udova (tipa Biceps brachi isl.).  :wink:

Za one kojima treba mala pomoc u vizuelizaciji onoga sto uce, evo nekih slicica (http://www.nono5.com/file/5imw0c). One su "pozajmljene". Za one kojima je fajl preveliki (cca. 12mb) ili koji imaju moralnih problema sa ovom pozajmicom ( :roll: ), mogu da se posluze ovim (http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Gray%27s_Anatomy_plates) koje su u javnom vlasnistvu. Ova stranica je takodje poveca, ako ne i veca od fajla.

Eto, nadam se da to pomaze, srecno ucenje!  :K

hulio_salinas

Dr Djonic ce nam na sledecim vezbama ili dati beleske iz kojih cemo uciti, ili cemo podvlaciti knjigu (staru, kopiranu) na vezbama... tako je rekla...
znaci - dace nam sve sto treba da naucimo... obecala je to za sledeci termin vezbi...

mi imamo obavezu samo da cutimo i da ne sirimo dalje...
zato   :1

Phenomenon

Stvarno svaka joj cast. Ceo respiratorni sistem na 2 strane (slovima: dve strane) i jos zena pita, da li nam je sve jasno. Pa da mi je dala da naucim 2 strane kineskih poslovica (i to na kineskom) - naucio bih!. Stvarno, svaka joj cast!
:Bog :Bog :Bog

lycos

znam bas sam se iznenadio danas,koji lik

jeca87

Jao extra! Hulio, jer to rekla sad u sredu?

lycos

danas rekla...

jeca87

Pa onda ok, ti si verovatno danas imao vezbe a mi juce, pa pretpostavljam da je tad i rekla.

hulio_salinas

Jeste Jeco, u sredu je rekla... Na kraju vezbi...   :wink:

mina_v

obavestenje za vezbe sl. nedelje: dr Djonic nam je rekla da ponesemo index, zbog potpisa, tako da iako ne proziva, moramo doci.....