Blogovi

Started by cvjetic, 19-01-2007, 00:40:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cvjetic

moze li neko da mi kaze sta je ovaj blog? :hmm

Bred

Uh, cvjetic sve mora da zna :) to je tajna :wink: treba mi modovi prvo da to istetstiramo , da vidimo da li je sve ok pa cemo onda ponuditi vama. a mozete i vi da probate i prijavite greske :wink:

zivanshe

meni se chini da ne mogu da postujem.
a pristup svom blogu je moguc samo preko nekog svog posta u temi.

Bred

zivanshe, probaj sad :wink:

cvjetic

mene samo interesuje objasnjenje toga :hmm...znaci sta je to uopste :hm...mozda sam glupa,pa ne znam sta je to...i ne znam,zato me zanima...ko pita taj ne skita... :K :K :K

mikele

Blog je vrsta Internet-dnevnika, u svetu uveliko prihvaæen model povezivanja Internet-korisnika. Blog je skraæenica od engleske reèi weblog i mo¾e se prevesti kao mre¾ni dnevnik. Reè je o veb-stranici na kojoj neko hronolo¹kim redom bele¾i svoja razmi¹ljanja i stavove. Svaki blog ima ime, koje mu dodeli vlasnik, i ko god to ¾eli hoæe mo¾e uæi na bilo koji blog i komentarisati njegov sadr¾aj.Pored klasiènog dnevnika, blogovi se koriste i za reklamiranje, poslovne kontakte. Takoðe, blog mo¾e biti kori¹æen i kao mesto za izra¾avanje odreðenih politièkih protesta i ciljeva.

cvjetic

hvala mikele,uvijek si imao sve informacije... :K :K :K :K :cvet :cvet :cvet

zivanshe

bravo Bred, veri gud!! :)  :)

Dukica

A kako se postavlja blog?
Bolje da mi kazete nego da sama prckam
pa da imate gomilu za ispravljanje i brisanje... :K :K

Darker

Macanko, ode¹ u svoj profil, pa pogleda¹ dno strane-samo æe ti se kasti:-)

Dukica

Ocenj spasiba! :K

Bred

ajmo duki, baci se u akciju, jedva cekam da procitam tvoj blog :wink: :)

Smrda

e,evo jos jedno plavo pitanje?!?!
a ako je to vrsta nekog dnevnika,bla,bla...moze li da se zakljuca,mislim da ne moze niko sem vlasnika da udje...
jer u suprotnom,onda mene to asocira na reklamu i na neki sajt fazon...mislim,ja sam malo debil,ali samo pitam.,..

Bred

mozes da podesis da bude privatan ili javni blog.

zoe

На блогу не може да се куцка ћирилицом! Нееееееећууууууу! :namcor

О свемогући Бреде који си на Нету, да се слави име твоје, да буде ћирилица наша на блогу као и на форуму! Амин! :Bog