Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 18:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

1.Ispit nemoguce lose organizovan
2.Bili su nam zubi,za koje je receno da nece biti
3. Endokrine zlezde su nam bile jedno 4,5 pitanja min i ne samo gde se nalaze ,vec oni lobusi,isthmusi itd (znaci nije odrzana rec o onome samo gde se koja nalazi)
4.Premalo pitanja iz Digestivnog
5.CNS- Rekli su da je dovoljno sa beleski ali ocigledno da su bila pitanja koja prvi put cujem(mozdanice,rombocephalon...)
6.Prvi kolokvijum,20 pitanja-40 min a sada 30 pitanja(mnogo tezih) za pola sata

Sta je ovde ispostovano,sta je ovde dobro?

Znaci trebali su da kazu da ce biti sve ovo,a ne da nas zamlacuju,na foru ucite vi nesto najosnovnije a mi cemo vam dati nesto tesko za ispit...  :box

jeca87

Bezobrazlook, nemam sta da kazem... Da mi je neko rekao da ce nam anatomija biti "kamen spoticanja", samo bih se nasmejala!

hulio_salinas

Malo ste me razocarali.  :roll:

:wall:

Nebitno. Mladi smo buntovnici.

:wave:

cvetulence

Bile su èak i neke stvari koje uop¹te nisu ni predavane. Npr. one mo¾danice ili oni kranijalni ¾ivci bez nekog omotaèa. Ja sam neke stvari prvi put videla na testu.  :hmmAjde ok zubi je bar predavala, a asistentkinja nije ni spomenula rombencefalon... Nemam reèi

Bojana 153

Hulio, ti kao da nisi bio na istom ispitu...  :roll:

Juce smo nezvanicno saznali od profesorke (jer smo dosli ponovo na fax, kao sto su nam rekli) da su (u tom trenutku) pregledali polovinu radova, i da niko nije pao! Izgleda da smo dobro izlupali!!!  :wall: Uzas!!!

lycos

organizacija nula !!! pitanja-dve nule !!! digestivni sistem-nista nije dala,nervni rasturila !najbitnije je da nije zaboravila zube-jeste to bilo jedno pitanje,ali nije ok. ako kaze da nece biti neka ga i ne bude !                              anatomija-xaos !!!

mina_v

jeca87

Ne razumem... Mina, Hulio, ko vas je razocarao i zasto?

hulio_salinas

Quote from: jeca87 on 18-02-2007, 17:58:27
Ne razumem... Mina, Hulio, ko vas je razocarao i zasto?

Quote from: Bojana 153 on 18-02-2007, 14:21:49
Hulio, ti kao da nisi bio na istom ispitu...  :roll:

MOLIM?! To treba JA VAS DA PITAM!

Jeste li vi svesni sta pricate?! Pa vi kao da niste bili na ispitu!
Kolege, molim vas da se urazumite i da ne pricate gluposti. Svi znate o cemu pricam i nemojte se praviti ludi.
Budimo srecni ako se ispit ne ponisti! A ja bih ga ponistio da se nesto pitam.

Ja ne znam sta je sa vama ljudi! Sta vam se desava?

MINA, HVALA NA PODRSCI!!   :ljubav:   :cvet

cvetulence

E zna neko taèno kada treba sutra da se dodje na upis ocena iz anatomije?

josefina87

ok,ispit je bio ludilo,ovog su puta stvarno ispali nekorektni!jedna stvar mi nije jasna-ako je sve po bolonji kako onda ovaj ispit vredi 60 poena,a znamo da je ispit 40%?!

cvetulence

To je zato, ¹to ja anatomija bila neorganizovana da pretposlednje nedelje, kada nam je tek reèeno ¹ta koliko nosi. Èak smo trebali da imamo i praktièni koji bi pokrio 20 p, ali su to izbacili... Tako da je profesorki jedino ostalo da tih 20 p doda u ispit.

Phenomenon

Ljudi, samo opusteno, bili smo svi na ispitu i znamo kako je bilo. Recite samo gde je i kada jos to moglo ...na ispitu...

hulio, brisi ove postove iznad, pa cemo o ovome komentarisati kad sve prodje!

whatever

Po zakonu ispit ne mora da nosi 40 poena, odnosno zakonski minimum predispitnih poena je 40, dakle potpuno je regularno da ispit vredi 60 poena. I ljudi urazumite se, svi smo bili na istom ispitu, i krajnje je detinjasto ocekivati i jare i pare - to je bio prosli kolokvijum i niko u cistoj pameti ne bi ponovo to dozvolio. Niste zadovoljni, super, naucite i polazite ponovo. Ako niste zadovoljni ovim ispitom, onda ste mogli da kamenujete ove iz Biologije npr. Dakle, posmatrajte i to malo sire, i nemojte da se nezahvalni profesorki i asistentkinji koji su nam bile sa Neorganskom mozda najsvetlije tacke ovog semestra. Stvarno bre!

hulio_salinas

Phenomenon, kasno je sada da se brise.  :roll:

Quote from: whatever on 18-02-2007, 22:02:00
Po zakonu ispit ne mora da nosi 40 poena, odnosno zakonski minimum predispitnih poena je 40, dakle potpuno je regularno da ispit vredi 60 poena. I ljudi urazumite se, svi smo bili na istom ispitu, i krajnje je detinjasto ocekivati i jare i pare - to je bio prosli kolokvijum i niko u cistoj pameti ne bi ponovo to dozvolio. Niste zadovoljni, super, naucite i polazite ponovo. Ako niste zadovoljni ovim ispitom, onda ste mogli da kamenujete ove iz Biologije npr. Dakle, posmatrajte i to malo sire, i nemojte da se nezahvalni profesorki i asistentkinji koji su nam bile sa Neorganskom mozda najsvetlije tacke ovog semestra. Stvarno bre!

AMIN!

Moj vam je savet - ponistite ispit i polazite ponovo.

=============

Zvanicna informacija. Svi testovi su pregledani i profesorka ce nam u toku dana (nekako) javiti kada je upisivanje ocena.