II Semestar - Kalendar ispita i kolokvijuma

Started by hulio_salinas, 17-02-2007, 15:55:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

II Semestar - Kalendar (raspored) ispita i kolokvijuma

Mart
18.03. Kolokvijum - Fizicka hemija
19.03. Kolokvijum - Statistika u farmaciji
24.03. Kolokvijum - Analiticka hemija I

April
01.04. Kolokvijum - Organska hemija II
16.04. Ispit - Statistika u farmaciji
20.04. Ispit - Analiticka hemija I

28.04. Kolokvijum (teorijski) - Botanika

Maj
05.05. Kolokvijum - Organska hemija II
07. i  08.05. Kolokvijum (prakticni) - Botanika
12.05. Kolokvijum - Fizicka hemija

pipi_duga_carapa

hah a ja se nadala da necemo imati kolokvijume do aprilskog roka (sem iz polusemestralnih ...)

(;

Pedja

Zanimljivo ce biti davati sve ove kolokvijume i davati ispite koji su nam ostali iz prethodnog roka.

whatever

A od kad do kad je tacno aprilski ispitni rok?

kiki22

stra¹no , ne znam ¹ta da ka¾em , moraæu nekog da :batina

zar smo toliko baksuzna generacija???? a005 :help2:
          Kako mogu da uèim ove nove predmete, npr: organskuII kad nisam polo¾ila ni organskuI? Ko li samo smisli ovaj program?
:run :batina :batina :batina :batina

Pedja

Ni ja nisam dao Organsku I   :roll:  ali mora se napred  :wink:

Phenomenon

@ hulio: Sad tek primetih. Napisao si Fizicka hemija I. Da li to znaci da cemo imati Fizicku hemiju II?

hulio_salinas

LJUDI, prvo da se nesto razumemo:
Niko ne mora da izadje ni na jedan jedini kolokvijumi. Svi, ALI SVI kolokvijumi su stvar vaseg izbora. Ako ne izadjete na kolokvijum, polazete sve na ispitu.
Jedino je obavezan prakticni iz botanike, jer nam je uslov za izlazak na ispit. Svi ostali su stvar dobre volje.
Nije trebalo da imamo kolokvijum iz statistike, ali na nasu molbu, profesorka je rekla da ce nam organizovati kolokvijum u dogovorenom terminu.
Sto se tice organske II - slobodno mozete da polazete kolokvijume, bez obzira sto niste polozili organsku I. Profesor je CAK rekao da ce dozvoliti da izadjemo na ispit iz organske II, pre nego sto polozimo organsku I, ali nam on to ne preporucuje. Ako vi mislite da mozete da polozite Org II pre Org I, profesor se nece buniti.
Znaci, sve je vasa volja!

Phenomenon
Pogresio sam!
Treba da pise ANALITICKA HEMIJA I...
Sada cu ispraviti.

Whatever
Aprilski rok je 01-25.04.
a slobodna nedelja (za polusemestralne ispite) je 16-22.04.

Kiki
Ako imas nekih problema sa rasporedom JAVI MI SE!
Ako hoces nekog da premlatis   :batina  ja sam prava osoba za to! Ucestvovao sam u pravljenju ovog rasporeda!
Sta ti ne odgovara?!
Ponavljam - ako ti nesto nije jasno. obrati mi se, pa da ti objasnim!

mina_v

Bojana 153

Znaju li se datumi ispita koje smo slusali u I semestru,a nismo ih dali sad? Mene konkretno zanimaju biologija i fizika?

mina_v

Quote from: Bojana 153 on 18-02-2007, 16:24:30
Znaju li se datumi ispita koje smo slusali u I semestru,a nismo ih dali sad? Mene konkretno zanimaju biologija i fizika?
i organska?

jeca87

Hulio, je l ima jos nesto sto si hteo da nam preneses sa tih sastanaka?

hulio_salinas

Quote from: mina_v on 18-02-2007, 16:20:29
A raspored semestralnih ispita? :wink:

Oni ce biti posle 08. juna (kada se zavrsi semestar). Ne zna se jos raspored, samo se zna da ce prvi ispit biti iz organske II.

Quote from: Bojana 153 on 18-02-2007, 16:24:30

Ne znaju se. Treba da se ode do profesora i da se dogovorimo sa njima kada ce koji ispit biti. Vazno je da imamo raspored "novih" predmeta, a sve ostalo se uklapa prema tome.

Quote from: jeca87 on 18-02-2007, 17:49:53
Hulio, je l ima jos nesto sto si hteo da nam preneses sa tih sastanaka?

Ima ima. Ali to cu vam u hodu pricati. Stvarno nije prakticno da vam prepricavam ceo sastanak odjednom. Saznacete sve u hodu. Vrlo skoro.

ares

Svidja mi se raspored,nego hulio pokusaj da kod botanike  i fizicke hemije vidis za jos neki kolokvijum kako bi nam gradivo bilo manje za ispit!

hulio_salinas

Uh. To je bolna tacka drugog semestra.

Fizicka hemija je gradivno podeljena na 3 dela i zato cemo imati 2 kolokvijuma i ispit. Posle svakog dela polazemo ono sto smo slusali. Zato nije izvodljivo traziti kolokvijum.

Botanika ima jednu caku. Kolokvijumi iz botanike NISU OSLOBADJAJUCI. Otvoricu temu o ovom predmetu pa cu vam tamo sve objasniti. I takodje cu vam objasniti cemu sluze ti kolokvijumi.