II Semestar - Kalendar ispita i kolokvijuma

Started by hulio_salinas, 17-02-2007, 15:55:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

Quote from: mina_v on 18-02-2007, 16:32:48
i organska?

za org je profesorka zaduzila neku devojku da joj se javi da se dogovori oko popravnog kol ... bice negde pre aprila valjda, da bi mogli da date u aprilu ... bar sam ja tako nesto cula ... ne znam, vidite sa tom devojkom ... (prof. je na jednom predavanju nju 'zaduzila' ali ja nisam skontala ko je...)

zabica

javite se vec ove nedelje kako bi ona mogla da napravi adekvatan raspored. neka neko ode do nje i posle celom amfiteatru objavi sta je rekla

ares

Ma ko je zaduzen za drugi a ko za prvi kolokvijum iz organske?

jeca87

Ako mislis na profesore, odgovorna je Zorana.

mina_v

Ljudi, ja cuh da ce fizika biti 1. aprila :shock, moze li to neko da demantuje, molim vas?!?! :roll:

cvetulence

zabica

Quote from: mina_v on 22-02-2007, 20:11:49
Ljudi, ja cuh da ce fizika biti 1. aprila :shock, moze li to neko da demantuje, molim vas?!?! :roll:

sigurno je jedno a to je da ce ispit trajati bar 3 dana jer nas je 300 ostalo!
pricacemo sa njima za ovaj termin, samo polako, nemojte da dizete frku to sigurno ne pomaze... samo polako, pricacemo sa profesorom
:cvet

ares

Nemam pojma kako ce se ti kolokvijumi iz organske organizovati,zar je to toliki problem?Moj predlog je da oba budu pre 17 marta ako je ikako moguce,a moguce je jer sam video raspored amfiteatara!Ne znam koliko se vas slaze!A i nema nas mnogo koji smo pali i jedan i drugi!

hulio_salinas

Ares, problem, jer je prvi kolokvijum 04.03., a drugi ne moze da bude za 7 dana, jer treba pregledati i objaviti rezultate. Glupo bi bilo da studenti spremaju drugi kolokvijum, a da ne znaju da li su uopste polozili prvi kolokvijum. Zato je velika zbrka. Vreme izmedju dva kolokvijuma mora biti 14 dana, jer je to realno vreme.

josefina87

Jel zna neko kada su ispit i prakticni iz biologije u aprilu?
Cula sam da ce se prakticni poklopiti sa fizikom?! :roll:

ares

Ok onda se razumemo,onda daj zakazi to za pre aprila!Taj drugi i nije toliko tezak kao prvi mislim da nece biti problem da  se nauci uz ove postojece predmete!

hulio_salinas

Probacemo da organizujemo sastanak sa svim profesorima iz prvog semestra, pa da se dogovorimo, kao sto smo se dogovorili za drugi semestar. To je plan za sledecu nedelju.

Jelenaa

Takodje pitajte da li je za izlasak na Statistiku neophodno poloziti matematiku

Pedja

@Jelenaa,vidi ovde
http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,4935.0.html

Jelenaa

Pedja, budi ubedjen da sam ja sve sto me je interesovalo procitala ali i dalje ne razumem da je moguce da predmeti iz jedne godine budu uslovljeni predmetima iste godine pa i dalje molim predstavnike da to provere.