Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 02:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Али та слободна недеља тако добро звучи!!!
Не знам шта је најбоље, а исто тако не знам како ћемо то и одлучити... :roll:
Мишљења су подељена...
Мада, по закону 9. је нерадан дан...
:roll:
Ја сам за то да имамо те вежбе 9., а онда слободну недељу.
У суботу нећемо имати вежбе, тако да кући можемо већ у петак по подне. :happy:
Тако да, имамо пола петка, суботу, недељу и пола понедељка, што и није тако лоше (до сада смо имали само недељу и пола пон.), а та недеља после ће нам тако добро доћи, видећете! :wink:

Али треба урадити онако како каже већина...
Опет кажем, не знам како ћемо успети да се сложимо... :roll:

jeca87

Ja sam za varijantu koja odgovara ljudima da se vrate kuci!

majche

jel postoji bar neka sansa da 9-og nemamo statistiku,a da ipak dobijemo tu slobodnu nedelju za spremanje ispita??? :roll:

hulio_salinas

Danas cemo o ovome pricati na zboru studenata, koji ce se odrzati posle Organske hemije II.

Moje misljenje:
Statistika 16.
Analiticka 22. (kako i jeste)
09.04. da bude radan dan. Ko hoce da ide kuci, neka ide slobodno, jer vezbe iz statistike nisu obavezne. Ta 4(+2) poena nista ne znace. A i nece biti smak sveta ako neko ne dodje na jedne vezbe. Ako je nekom zapelo do desetke, neka zrtvuje odlazak kuci.

Ali, danas cemo se dogovoriti. Ja cu vam predloziti ovaj predlog. Ako necete tako, nemamo slobodnu nedelju. Meni (ni)je svejedno, ali neka vecina odluci.

:cvet

Pedja

Скроз си у праву Хулио.
Ја сам за то да се дође у понедељак а да имамо слободну недељу,мислим шта је један дан у поређењу са недељом  :)

А сто рече хулио,коме је баш запело нека не дође у понедељак јака ствар 2-3 бида мање  :>

Понесите јаја,па да се туцамо  :smekerica:   :luda

Sole

ljudi pisite sto pre sta je bilo na zboru, sta cemo i kad za propravni iz statistike, ja nisam danas bila na faxu, morala sam da strebam! ;-)

lycos

9 radan dan,16 statistika. jos se ne zna kad ce biti popravni.

Sole

ok, valjda ce sve biti u redu i nadam se da cemo sve stici. samo da se sto pre sazna za porpavni!

hulio_salinas

Posto nije bilo predloga za popravni iz statistike, moracemo mi (predstavnici) da odlucimo. Videcemo sta cemo i kako cemo. Malo je tesko uklopiti, ali to nije vasa briga. Ima ko brine za vas.

:cvet

jeca87

Andjeli cuvari....  :a

Ja sam skroz za ovaj predlog koji je prihvacen. Zamislite katastrofu: analiticka 22. , statistika 23. ?!  :bokmal:

Tacno da sednes i places....

Sole

ne bih da budem dosadna, ali zna li se nesto kada cemo taj popravni iz statistike? ;-)

lycos

ne jos.cim se donese odluka,obavestice nas i na forumu.

Bojana 153

Quote from: jeca87 on 28-03-2007, 12:29:13
Zamislite katastrofu: analiticka 22. , statistika 23. ?!  :bokmal:

Tacno da sednes i places....

E, Jeco, Jeco, a zamisli kako je nama sto imamo biologiju 23.  a005  a005  a005

Ako nekome treba pomoc oko statistike neka mi se obrati! Rada sam da helpnem! 

hulio_salinas

Popravni iz Statistike je u utorak 10.04. (mislim u 14h)
Ako neko ima vezbe, zamenice grupe... Drugacije nije moglo.

Sole

ok, hvala na info, lepo sto ste nam i to negde uglavili! nego, cula sam da cemo mi koji imamo analiticku petkom, imati nadoknadu za Veliki petak u neki utorak(mozda bas u vreme popravnog), pa te pitam da li je to tacno? ;-)