Botanika

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:37:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Ok. Moram sutra da kupim praktikum. Je l u kopirnici?

Phenomenon

Ja mislim da i praktikum nije obavezan, ali je lakse sa praktikumom. U kopirnici se kupuje.

lane

Mo¾da je glupo da ponavljam ono ¹to je pre mene reèeno 1000 puta, ali i ja sam odu¹evljena ve¾bama! :cvet
Asistenti su fenomenalni, a ve¾be jako zanimljive!
Mo¾da je bilo sitnih pote¹koæa jer ve¾ba nije unapred spremljna, ali æe sve to biti OK za sledeæi termin!
©to se tièe praktikuma, mo¾da nije obavezan, ali je svakako potreban!
Kao ¹to Phenomenon ka¾e, mnogo je lak¹e sa njim.
U stvari, ne znam ni kako je moguæe odradii ve¾bu bez praktikuma...

Bred

praktikum je 400din, cisto da znate.

lycos

jos jedna poxvala za organizaciju vezbi !

chiligirl

Ljudi, jel nesto sa mnom nije u redu, ali meni je botanika taaaakav smor...

zoe

Биће и теби ботаника супер кад будете учили шта је Valeriana officinalis, ако ти је веровати за everybody wants to be a cat :)

pipi_duga_carapa

Quote from: shiky on 25-02-2007, 16:10:13
a da li neko zna da li mozda mi mozemo da udjemo u bot.bastu besplatno ;p ipak i mi imamo veze sa biljkama (: ili mozda imamo bar neki popust? (8 ja bih svaki dan isla u bot.bastu (:
Ulaz u botanicku bastu je besplatan uz index,mada je cena sasvim ok.Ako se dobro secam ja sam platila 100din,ali je to bilo u septembru...

p jeste 100din .. ali nemam ja 100din svaki dan ;p (;
hvala ... (; mada kao sto ti vec rekoh mislim da to vazi samo za biologe, ali vredi pokusati (8

jeca87

Pa iskreno da ti kazem, Chiligirl, i meni je teeezak smor... Dobra je asistentkinja, nego meni je i bios bio smor, a ovo mi je na prvim vezbama delovalo identicno.

pipi_duga_carapa

meni je mnogo lepse nego bios (:

Bojana 153

Mi smo se na vezbama potpuno zaledili,jer je vetar slomio nesto, nemam pojma, i jedino sto sam zelela bilo je da idem kuci da se ugrejem... A mozda bih,da smo imali bolje uslove, vise paznje posvetila onome sto smo radili...

mushu

Recimo da mi nije smor, ali pokusaj da tanko isecem sve sto bi trebalo neslavno se zavrsio...imam osecaj da cu na kraju iseci svoje prste a ne biljke....

hulio_salinas

Imamo porblema sa vezbama iz botanike. Nece ici onako, kako su oni zamislili. Prosli put su pokusavali da se dogovore, kako ce nam bodovati aktivnost, ali nisu se dogovorili. Opet smo probna generacija.

Mnogi, mnogi nisu overili vezbu i receno im je da ce sledeceg termina braniti 2 vezbe. Tu se postavlja razumno pitanje: Kako ce uspeti da overe dve vezbe, ako u proslom terminu nismo mogli ni tu jednu da overimo?

Zbog toga cemo imati problema.

Radimo isti broj vezba kao i prethodne generacije za duplo manje vremena. Prakticno radimo 2 vezbe u terminu jedne. Zato je i nastala opsta zbrka. Morace nekako da organizuju malo bolje sve to, jer nista necemo uraditi. Nit' cemo uciti redovno, nit' cemo vezbe overavati, nit' cemo bodove skupiti.

Pedja

Da tu si u pravu,mislim 2 vezbe za jedan termin  :shock

A morali bi i ako ispituju da to bude malo brze ili da nas ne ispituju,jer ono sto postoji u praktikumu i sto treba da se popuni to treba da bude nauceno pre vezbi...

lane

Evo, npr. meni nisu stigli da overe ve¾bu, tako da sledeæi put moram obe...
Stvarno ima mnogo malo vremena, jedva sti¾emo da odradimo ve¾bu, a kamoli ono podu¾e ispitivanje na kraju...
Oni su ljudi stvarno OK, ali moraæe malo drugèije i bolje da se organizuju...