Botanika

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:37:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Upravo to, Lane. Sve moze da bude fenomenalno, samo malo da promene direkciju.

Kada bi iskoristili dobar primer Biologije.

dancho

Quote from: hulio_salinas on 04-03-2007, 10:58:48
Imamo porblema sa vezbama iz botanike. Nece ici onako, kako su oni zamislili. Prosli put su pokusavali da se dogovore, kako ce nam bodovati aktivnost, ali nisu se dogovorili. Opet smo probna generacija...
Bre Hulio ti si stvarno neki mrgud.
U èemu je problem? U èemu æete vi imati probleme? ©ta se nismo dogovorili?
Ajde konkretno pa da re¹avamo.
Prvo, ne radite dve ve¾be u terminu jedne jer vam ve¾be traju tri ¹kolska èasa a ne dva kao pro¹loj generaciji, a zna¹ i sam da smo izbacili neke objekte. I ranije nisu studenti stizali da overe ve¾bu, pa im priðemo u sledeæem terminu i sve bude OK. Spremniji ste od ranijih generacija (da ne ka¾em bolji) veæina razume i nauèi predviðeno gradivo i overi ve¾bu. Svako mo¾e da proveri prozivnik. Ja se ne brinem kako æemo zajedno da uradimo ovaj posao. A stalo mi je da ga dobro uradimo. Zajedno "mi i vi". Ako pogre¹im, reci mi ¹ta sam pogre¹io. Stavovi tipa "mi i oni", "imaæemo probleme", i "opet smo probna generacija" su fraze ako ti otvoreno mo¾e¹ da mi ka¾e¹ ¹ta ne valja.
Gde je problem? Te¹ko? Ima da se radi? Jeste. Ali sami smo izabrali. I biæe jo¹ te¾e na predmetima koji dolaze.
©to se botanike tièe, pa pitajte ljudi sve ¹to je problematièno. Valjda ste videli da se odazivamo...

hulio_salinas

Quote from: dancho on 06-03-2007, 10:21:58
Bre Hulio ti si stvarno neki mrgud.
U èemu je problem? U èemu æete vi imati probleme? ©ta se nismo dogovorili?
Ajde konkretno pa da re¹avamo.
Prvo, ne radite dve ve¾be u terminu jedne jer vam ve¾be traju tri ¹kolska èasa a ne dva kao pro¹loj generaciji, a zna¹ i sam da smo izbacili neke objekte. I ranije nisu studenti stizali da overe ve¾bu, pa im priðemo u sledeæem terminu i sve bude OK. Spremniji ste od ranijih generacija (da ne ka¾em bolji) veæina razume i nauèi predviðeno gradivo i overi ve¾bu. Svako mo¾e da proveri prozivnik. Ja se ne brinem kako æemo zajedno da uradimo ovaj posao. A stalo mi je da ga dobro uradimo. Zajedno "mi i vi". Ako pogre¹im, reci mi ¹ta sam pogre¹io. Stavovi tipa "mi i oni", "imaæemo probleme", i "opet smo probna generacija" su fraze ako ti otvoreno mo¾e¹ da mi ka¾e¹ ¹ta ne valja.
Gde je problem? Te¹ko? Ima da se radi? Jeste. Ali sami smo izabrali. I biæe jo¹ te¾e na predmetima koji dolaze.
©to se botanike tièe, pa pitajte ljudi sve ¹to je problematièno. Valjda ste videli da se odazivamo...

Prvo, odbijam da prihvatim da sam mrgud.   :>

Drugo, sve sto sam napisao, s razlogom. Ja sam u prvoj grupi (ona koja je prva pocela i koja pre svih radi vezbe) i znam sta je bilo na proslim vezbama. Koliko je ljudi iz moje grupe overilo vezbu? Ne pricam o svim ostalim grupama, jer sam ubedjen da ste ispravili gresku. Pricam o svojoj grupi u kojoj ogromna vecina nije overila vezbu. Odnosno nije odbranila vezbu. Ja sam uspeo nekako da overim, ali pricam u ime svih. Znam sta ljudi pricaju.

Ono MI i ONI koristim zato sto nisam znao da je neko sa ovog instituta prisutan na forumu. Zbog toga se izvinjavam.

Sto se tice saradnje, ja sam iz onih redova koji su uvek za timski rad i za komunikaciju. Sve sto se dobro desilo do sada na fakultetu, desilo se iz dobre saradnje. Dakle, totalno slazem sa tim da moramo zajedno da radimo.

Iskoristicu Vasu dobru volju i pogledacu prozivnik. Kada se budem uverio da nema problema, javno cu se izvinuti. Onaj komentar sam izneo posle svojih vezbi sa kojih su ljudi nezadovoljni izasli. Iz tog razloga sam postavio onaj komentar.

Cuo sam da necemo imati problema sa Botanikom, jer su ljudi sa ovog instituta 24 sata dnevno tu za nas. To mi je Zoe rekla i poverovao sam. Kada sam rekao da cemo imati problema, nisam mislio da cemo proklinjati dan kada smo upisali Farmaciju zbog botanike. Naravno da ne. Mislio sam na overu vezbi. Posle onog termina sam stvarno stekao utisak da se niste najbolje pripremili za sve ovo. Ako gresim ipsravite me.

Dakle, zakljucak je da sam mozda na pogresan nacin napisao i da se to mnogo tuznije i ruznije protumacilo. Zbog toga se izvinjavam.
Nezgodan je ovaj vid komunikacije, jer se vrlo cesto pogresno protumaci, jer ne moze da se cuje kako sve to zvuci.

dancho

Hulio, ja priznajem da sam mrgud. :K
Ali cu se truditi da budem i mr good.
Slazem se. Komunikacija.
Tu smo za vas. :cvet

hulio_salinas

Quote from: dancho on 06-03-2007, 15:47:01
Hulio, ja priznajem da sam mrgud. :K
Ali cu se truditi da budem i mr good.
Slazem se. Komunikacija.
Tu smo za vas. :cvet

Ahahahahhaa.   :K :K :K

:Bog :Bog

Ovo ste dobro rekli! Ahahahahahha

jeca87

Kod mene u grupi vezbu nisu overili samo oni koji nisu znali teoriju, svi ostali su stigli, mada smo za nekih 15-ak minuta probili termin.

hulio_salinas

Ja ne znam da li sam lud ili sta...   :shock

Ja sam iz prve grupe, pa moguce da smo malo losije prosli. Mnogi ljudi nisu ni pitani!

Ne znam. Cutacu. Prividjaju mi se zmajevi...   :igra:

lane

Jeste Hulio, iz na¹e grupe mnogi nisu stigli da odgovaraju, ali izgleda da je kod ostalih grupa bilo bolje... :roll:
Pa sigurno æe i nama sutra biti OK! :wink:

hulio_salinas

Quote from: lane on 07-03-2007, 17:16:48
Jeste Hulio, iz na¹e grupe mnogi nisu stigli da odgovaraju, ali izgleda da je kod ostalih grupa bilo bolje... :roll:
Pa sigurno æe i nama sutra biti OK! :wink:

Hvala ti, Lane.   :Bog

Taman sam poceo da se plasim za svoje zdravlje. Pomislio sam da ludim.

Hvala ti.

Posto vidim da je drugim grupama bilo mnogo bolje, nema razloga za brigu. Verovatno ce i nama sutra biti kako treba da bude.

jeca87

Ma nisi lud, Hulio, nego se tako pogodilo. Kao sto na vezbama iz organske oni koji odgovaraju prvi dobiju manje bodova od onih iza sebe.

lane

Quote from: hulio_salinas on 07-03-2007, 17:18:27
Hvala ti, Lane.   :Bog

Taman sam poceo da se plasim za svoje zdravlje. Pomislio sam da ludim.

Hvala ti.

Posto vidim da je drugim grupama bilo mnogo bolje, nema razloga za brigu. Verovatno ce i nama sutra biti kako treba da bude.
Nema na èemu, Hulio! :wink:
Bili smo na istim ve¾bama i videli smo kako je bilo - malo haotièno... Sigurno ne ludi¹... :K
Ali opet ka¾em, sutra æe sve sigurno biti mnogo bolje! :happy:

Pedja

Quote from: jeca87 on 07-03-2007, 17:20:30
Ma nisi lud, Hulio, nego se tako pogodilo. Kao sto na vezbama iz organske oni koji odgovaraju prvi dobiju manje bodova od onih iza sebe.
Ja sam licni primer  :nonono:

zabica

ma bre hulio je lud, ne slusajte ga nista  :K :K :K
ccc, ostecena samo prva grupa, a ostali super prosli....eeee ja tu vidim neki procep... :plez

samo da kazem da mi je onaj profesor bas simpatican, fin co'ek :cvet

@dancho lepo je to sto hocete da komunicirate sa nama, tako ce barem biti manje nesporazuma!

cvetulence

Ja sam imala botaniku u ponedeljak-poslednja grupa, pitali su èak i ono ¹to nije spomenuto na ve¾bama, u mom sluèaju rizodermis. Dosta ljudi je bilo vraæeno po 3, 4 puta.

Bred

ok nije neka tragedija [mada to vama tako izgleda] ni ako odmah ne overite vezbu, overicete je na drugom terminu kao sto je dancho i rekao.