Botanika

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:37:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Sole, to provlaci kroz celu temu, ali ajd da pomognem:
Ti kolokvijumi nisu obvezni. Treba skupiti odredjen broj poena da bismo mogli da izadjemo na ispit. Ako ti skupis na bilo koji drugi nacina, ne moras da izlazis na prakticni (ili teorijski). Napravis sebi recunicu...

Sole

ok, hvala, tako sam nesto i mislila, ali rekoh, bolje da pitam!

=========

da li se zna sta ce biti sa onim kolokvijumom koji imamo odmah nakon Medicinijade ili je jos rano za takve dogovore? ;-)

zabica

Quote from: Sole on 31-03-2007, 09:28:00
da li se zna sta ce biti sa onim kolokvijumom koji imamo odmah nakon Medicinijade ili je jos rano za takve dogovore? ;-)
jos uvek se ne zna,  kada bude dogovoreno bice obavestenje :wink:

dancho

Izmenjeno je bodovanje iz botanike, po¹to neæe biti teorijskog kolokvijuma. Pogledjte detalje na strani
http://www.pharmacy.bg.ac.yu/botanika/prva.html
Na istoj strani se nalaze i linkovi za prezentacije pro¹lih i sledeæih predavanja.

jeca87

Mr Dancho, imam dva pitanja za vas: sta je sa onih 8 bodova (herbarijum + teren) i kako ce prof davati poene na prisustvo (kako zna ko je dolazi na predavanja i koliko cesto)?

Phenomenon

Prof. ponekad posalje papir da se ljudi potpisu ko je na predavanjima. Verovatno na osnovu toga.

pipi_duga_carapa

papir je prolazio samo jednom, koliko se ja secjam?
i to kada je profesorka doshla da predaje prvi put?

a da (: i mene zanima ovaj deo za teren i herbarijum (: tj kada cje to (: mislim, znam da cje kada pochnemo sistematiku, ali evo polako pochinjemo da je radimo (:

lane

Quote from: pipi_duga_carapa on 04-04-2007, 18:27:48
papir je prolazio samo jednom, koliko se ja secjam?
i to kada je profesorka doshla da predaje prvi put?
Колико се ја сећам, било је само једном и то баш тада, на првом предавању професорке...

Quote from: pipi_duga_carapa on 04-04-2007, 18:27:48
a da (: i mene zanima ovaj deo za teren i herbarijum (: tj kada cje to (: mislim, znam da cje kada pochnemo sistematiku, ali evo polako pochinjemo da je radimo (:
И мене занимају те информације...

dancho

Ko bude i¹ao na teren dobiæe 4 boda.
Svrha odlaska na teren je prepoznavanje biljaka u prirodi, pa je to dobra prilika da se sakupe biljke i napravi mini herbarijum.
Herbarijum mo¾ete da napravite i bez terena, samostalno, ¹to opet donosi 4 boda.
Zajedno teren i herbarijum donose ukupno 4boda, jer bi drugaèije pre¹li ukupnu cifru od 100 bodova.

Profesori æe verovatno jo¹ par puta dati papir za potpisivanje.
Bez obzira na dolazak, svi æete dobiti neophodan minimum bodova za predavanja, a prisutni na predavanjima kad bude bilo potpisivanja dobiæe vi¹e 3, 4, 5.

Da saberemo sve: Za dovoljno bodova za izlazak na ispit (36), potrebno je
minimum na oba kolokvijuma 13 + 13 + 9 odgovora/bodova na ve¾bama. Po¹to svima sledi par bodova za predavanja, to je ukupno 36 a biæe ih sigurno vi¹e. Uèite na ve¾bama i neæete imati problema na kolokvijumima.

pipi_duga_carapa

a nevezano za poene, da li se zna kada cjemo icji na teren? (:

dancho

ne znam napamet.

pipi_duga_carapa

Hvala Vam u svakom sluchaju.
Saznacjemo kad budemo trebali (:

Sole

ljudi, kad saznate sta cemo sa onim kol. 7. i 8.5., brzo javite da znamo koliko ce da nam ostane posle Medicinijade i da li uopste da idemo. thanks!

lane

На Медицинијаду се иде обавезно!!! :>
Ту нема размишљања! :wink:

А што се тиче колоквијума, било било би лепо да се одложи за који дан, јер је мало безвезе да дођемо 6. касно увече, а да 7. ујутру полажемо...
Али, ништа није речено...

Sole

ma skroz je bezveze ako bude 7. ili 8., mislim sigurno necu da nosim na Kop botaniku!
a pre toga ne znam da li cu imati puno vremena da je lepo naucim, tako da se nadam da ce se nesto saznati i to sto pre! ;-)