Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sole

opet mora da se potvrdi koliko ja znam.
pogledaj na prethodnim stranicama, tamo se pisalo. ;-)

M@zz@

Ok, pogledaæu. Hvala!  :Bog

Sole

evo, nasla sam.
potvrdjivanje za jul je 09.-10.07.

M@zz@

Hvala jo¹ jednom!!!  :thanx:

josefina87

ja uvek gledam kada mislim da su skinuli vi[e nego ¹to treba :>
iz analitièke mi na ispitu nije bila bodovala ceo taèan zadatak-da nisam pogledala imala bih manje :roll:
tako da vredi pogledati,pa makar i ne bili u pravu,to je na¹e pravo!
naravno da æu ih i sutra posetiti i iz tog razloga :luda

Pedja

Niko nije sumnjao u tebe Dzo  :luda
Valjda cu da iskopam negde taj pojen  :roll:

josefina87

katastrofa kako su  skidali...
d¾aba sam se trudila i da idem-nisam poveæala ni pola poena! :ball2:

Sole

e, bre, Jo...
bas mi krivo...
nema veze, bar znamo da nije prvi put da nam skidaju za sve i svasta...
mene su isto odrali za II kol., nije ni vredelo sto sam isla, ali valjda je bitno da prolazimo, mada...

shiky

Ja sam povecala za 1 bod,ali dzaba kad meni fali vise a005
Ne,ja sam se bas razocarala...Skidali su bodove bukvalno zbog nacina izrazavanja,ili zato sto nemas predikat...netacno je ako za parcijalni pritisak kazes da je to pritisak koji bi gas imao kada bi se nalazio na istoj zapremini i temperaturi kao i gasna smesa,nego treba kada bi gas zauzimao zapreminu i temperaturu kao gasna smesa,onda ne mozes da napises kao na slajdu po tezama,nego moras da pises lepo sve,slozene,prosto prosirene recenice,i takodje kod hemiosorpcije,nisu priznali recenicu da ona zavisi od hemijskih grupa koje mogu hemijski reagovati(a tako inace pise na slajdu)nego treba od hemijskih grupa adsorbensa i adsorbata...i ova jedna asistentkinja je skroz histerisala,a samo je lepim pitas sta ti nije jasno...jos su zakazali ispit 2.god u isto vreme,i onda se izdiru na nas kako ne mozemo da se smirimo...pa nema sanse ti da smiris masu ljudi,naravno da ce biti galama,pogotovo ako su nezadovoljni,nego onda zakazes drugi termin
A da,i ne mozes da pises oznake tipa to topljenja,kao ko da oni znaju sta to znaci,nego lepo temperatura topljenja,isto ne mozes samo p,nego mora pritisak!Pa koja je onda poenta oznaka? <a href="http://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%252Fwww.smileycentral.com%252F%253Fpartner%253DZSzeb008%255FZNfox000%2526i%253D4%252F4%255F14%255F4%2526feat%253Dprof/page.html" target="_blank">SmileyCentral.com" border="0

Sole

ma, katastrofa!
za prosli kolokvijum sam morala da pisem BAS onako kako je na slajdovima, ne dao mi Bog da sam napisala nesto svojim recima i na taj nacin pokusala da objasnim, odmah su mi skidali poene.
a da ne pricam o tome sto imaju 2 razlicita pravila za ocenjivanje iste vrste pitanja.
stvarno ne razumem koja je fora da se pravi ovolika zbrka oko poena...
a u pocetku je delovalo da ce sve biti u najboljem redu...

josefina87

Quote from: shiky on 03-07-2007, 05:46:19
Ja sam povecala za 1 bod,ali dzaba kad meni fali vise a005
Ne,ja sam se bas razocarala...Skidali su bodove bukvalno zbog nacina izrazavanja,ili zato sto nemas predikat...netacno je ako za parcijalni pritisak kazes da je to pritisak koji bi gas imao kada bi se nalazio na istoj zapremini i temperaturi kao i gasna smesa,nego treba kada bi gas zauzimao zapreminu i temperaturu kao gasna smesa,onda ne mozes da napises kao na slajdu po tezama,nego moras da pises lepo sve,slozene,prosto prosirene recenice,i takodje kod hemiosorpcije,nisu priznali recenicu da ona zavisi od hemijskih grupa koje mogu hemijski reagovati(a tako inace pise na slajdu)nego treba od hemijskih grupa adsorbensa i adsorbata...i ova jedna asistentkinja je skroz histerisala,a samo je lepim pitas sta ti nije jasno...jos su zakazali ispit 2.god u isto vreme,i onda se izdiru na nas kako ne mozemo da se smirimo...pa nema sanse ti da smiris masu ljudi,naravno da ce biti galama,pogotovo ako su nezadovoljni,nego onda zakazes drugi termin
skroz te kapiram..
ba¹ zanimljivo da su ti poveæali..kako su velikodu¹ni.. :wall:
meni je skidala poene kod izvodjenja..ja sam lepo izvela,ba¹ kao ¹to je na slajdu,a ona mi je rekla,kako je tu trebalo jo¹ da se pi¹e..kako da znam dokle da izvodim,kada je tra¾ila taèno po metodi i ja je tako izvela..ka¾e koleginice vidi se da znate i ba¹ mi je ¾ao ¹to niste zavr¹ili,jer znate :ball2:
jo¹ sam èekala da dodjem na red skoro ceo sat...
jo¹ sam razmi¹ljala o poni¹tavanju..koja sam ja luda! :ball2:

M@zz@

Da li je moguæe da toliko zezaju?! Ne mogu da verujem... A ja sam ba¹ mislila da su ok...  :hmm

shiky

Ma i taj bod sto su mi udelili je bilo u stilu hajde evo ti bod,samo mi se sklanjaj sa ociju...i kod profesorke me na kraju odvela,kao  znas ja sam nedokazana,pa kao "hajde profesorka objasnite joj,ona smatra da je ovo pravilno..." i to skroz histericno...kweteni

Sole

ljudi, znam da je glupa "uteha", ali ne vredi nervirati se! :loptica
ipak postoji neko mocniji od nas... :ball2:
glupo je sto to sve ispada nepravedno, a mi malo sta tu mozemo da uradimo... a005 :box
idemo dalje!
sve ce doci na svoje! :happy:
nadam se...
;-)

M@zz@

Tako je, Sole!!! Apsolutno se sla¾em s tobom!  :~ Shiky... Kweteni...  :) Nemoj samo da zbog njih poène da ti se priviða mali carinik...  :lol: