Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 23:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Masha

Sto se uplacivanja tice, pravilo je da vi uplatite pare do datuma koji je oznacen kao krajnji rok. Njima vase pare legnu na racun, a kada cete vi njima pokazati uplatnicu ne bi trebalo tj. ne bi smelo da predstavlja problem. Vama na uplatnici pise datum uplate tako da nemojte da dozvolite da vam prave problem sto uplatnicu niste odneli na uvidjaj. Ovo je pravilo koje vazi u svim transakcijama.

lycos

te epruvete, i uopste citava prica oko racuna je bez smisla! e,ovo se zove dranje-500 po osobi.. svaka im cast, treba imati xerca za to..

whatever

Hahahahaha, 150 epruveta?!?! Pa mene bi stvarno bilo sramota! Da nisu mozda stavili i jedan levak za toplo cedjenje, onaj iz doba Franca Jozefa, sto smo ga svi cekali 3 dana... Sramota!

shiky

Quote from: hulio_salinas on 05-06-2007, 02:34:17
I ja sam platio, ako ce vam biti lakse (a ne verujem da hoce). Sve te dugogodisnje prakse se vrlo tesko menjaju. Zato ne mozemo bilo sta da uradimo. Ako neko misli da moze - neka proba. Ja cu mu pomoci na sve nacine.
Hulio,fora je sto ne vredi da se ti ili bilo ko drugi sam buni...Lepo od tebe sto bi dao podrsku,ali sam si jednom rekao,mi smo suvise mali :wink:
E,a zato ja opet kazem da je neki put bitan kvantitet,znaci svi da se suprotstavimo...npr da su predstvnici sa grupom nas(ipak da ne ide bas 300 ljudi,a da imate podrsku,i moralnu i verbalnu  :wink:)otisli i rekli da studenti prve godine odbijaju da plate toliki novac,jer smatraju da nisu napravili toliku stetu...izmedju ostalog,sto rece i Zabica,tu je i druga godina...i da nam daju spisak posudja koji smo mi na pocetku popunjavali da uporedimo sa sadasnjim stanjem stvari...i mozemo sto Whatever rece,da saznamo cene...
A to sto kazes da je dugogodisnja praksa,nije razlog da se ne suprotstavimo...to je samo izgovor da odustanemo...Znam da se one tesko menjaju,ali nije svet do ovde dosao zato sto je bilo tesko narusiti "dugogodisnje prakse"...

zoe

Да ли је сутра уписивање оцена из О2 (пошто су сутра резултати), а ако није сутра, кад је?

zabica

shiki, danas je vec kasno  obzirom da je danas sedmi i da je dosta ljudi dalo pare. Videcemo sta ce biti sa onima koji nisu dali...

josefina87

Quote from: zoe on 07-06-2007, 10:54:07
Да ли је сутра уписивање оцена из О2 (пошто су сутра резултати), а ако није сутра, кад је?

ja nisam èula da je to iko spomenuo..mislim da su samo rezultati sutra,pa æe nam tada i reæi.. :roll:
mada nije lo¹a ideja da se ponese index.. :hmm

mina_v

Mislim da nije sutra upisivanje, profesor ispituje do subote 2. godinu, pa cisto sumnjam da ce imati vremena...

jeca87

Mogli su jednostavno da kazu: Kolege, mi bismo da obezbedimo u svim laboratorijama slifovano posudje, ali nemamo sredstava za to. Da li vi mozete da uplatite po 500 dinara, jer ce vam ovo posudje posluziti u sledecim godinama na laboratorijskim vezbama?

Mogu da se kladim da bi ljudi uplatili bez ikakvih problema. Pa nismo mi jeli bunike da ne kapiramo o cemu se radi
cuh i da ce nas ove uplate sacekati svake godine u junu

ako ljudi sa instituta misle da je to ok-neka im ide na cast

nije tesko biti fin (i iskren)

mina_v

Quote from: jeca87 on 08-06-2007, 03:02:51
ako ljudi sa instituta misle da je to ok-neka im ide na cast
Jeco, za sve ovo su odgovorni tehnicari, secas se kad smo im na pocetku semestra potisivali da cemo platiti sve sto polomimo?
Kad sam donela uplatnicu, zatekla sam profesora na institutu i krenula njemu da je predam, on mi je rekao da odnesem onome ko nam je trazio da uplatimo-tehnicarima....

Nemojte da stavljate u isti kos sve ljude sa ovog instituta, nije ok!!

Loptica

Pa svi su oni sa istog instituta! Ne kazem da su svi isti,ali sta,profesor kao ne zna sta oni rade? Ja ne verujem u to da samo tehnicari stoje iza te prevare,ne optuzujem nikoga,ali cini mi se da su njih gurnulu u "prvi red" ,i da su svi iza toga... A i da nisu,ako su imalo ljudi onda sto ne sprece tehnicare da rade to sto rade,nego se prave naivni?

Bred

i ti tehnicari imaju sefa olicenog u pravniku doticnog instituta ... :wink:

shiky

Quote from: zabica on 07-06-2007, 10:55:51
shiki, danas je vec kasno  obzirom da je danas sedmi i da je dosta ljudi dalo pare. Videcemo sta ce biti sa onima koji nisu dali...
Zabice,znam da je sad malo kasno,ali i ako bi se nesto preduzelo bio bi jos kasniji datum,jer sigurno ne bismo vec danas isli da se zalimo...
Jeste bzvz sto je vec dosta ljudi dalo pare,ali ima i onih koji nisu...i definitivno se moze odustati ako i oni krenu da placaju...
Pa ispade da smo mi porazbijali svo posudje koje postoji u laboratorijama...u stvari ne znam ni da li postoji toliko  :hmm
Ako oni svake godine uzimaju novac,znaci da svake godine kupe novo posudje...da li smo mi radili sa novim stvarima? :hmm

Phenomenon

Danas do 4 sata moze da se preda index zbog upisivanja ocene. Najkasnije do ponedeljka do 10, ako sam dobro razumeo.

lycos

dodje mi da se upucam.. prosao sam xeterocikle, i secere, a pao stereoxemiju..  bedak..bedak.. :( :( :( :( :( :(
'ajde da sam ostalo lose uradio nego...