Engleski jezik

Started by lycos, 02-03-2007, 07:06:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Pitanje: sta dolazi na drugom testu? Vremena? Jos nesto od gramatike? Od tekstova?

Hvala.

pipi_duga_carapa

na poslednjem predavanju smo radili Vitamins (41.str) i Calcium and Vit. D (43.str) i odatle ce nam sada biti reci. Kratki su tekstovi, mozes i da ih procitas.
Onaj tekst How yoour pharmacist fills your prescription order ce valjda biti na 3. testu ...

a od gramatike valjda samo vremena. Ni ja nisam bas najbolje razumela sta sve treba ?:

whatever

Sto se tice toga sta ce biti na testu, bila je poprilicno `vague`, hocu reci, lajt motiv je bio - bice slicno prvom testu, pitanja na zaokruzivanje, mozda se pojavi jedno-dva gde treba da se nesto dopise. Jedna koleginica je nesto pred kraj pitala koji tekstovi dolaze u obzir, ali do tada sam se vec mentalno iskljucio (jer je predavanje bilo standardno...hmmm...standardno zanimljivo :roll:) tako da, osim ovoga sto je vec napisano, da nece biti ona prezentacija, ne znam nista posebno da dopunim.

rotkvica

koliko je ljudi uopste ostalo na engleskom??? koliko vidim masovno se prelazi na ruski i nemacki...

ares

Moj savet je da se ostane na engleskom.Njima koji su presli za sada je lako,ali cekajmokad dodje usmeni,kajace se oni,a kako cujem neki se vec kaju! :wall:Ja sam recimo razmisljao o francuskom,gramatiku znam,reci tu  i tamo,a da progovorim ni tamo ni VAMO!A engleski kad odresim jezicinu ce da bude svasta! :K :K

rotkvica

a sta sa drugom godinom?? na biohemiji i u drugoj godini imamo jezik... hoce li i tad nemacki i ruski biti bolja varijanta?? pitam se jer se i ja dvoumim...

lycos

jel imamo sutra neki test, danas se nesto pominjalo..??

Pedja

Ја мислим да је тај тест 1. Јуна.

Шта све немам првог јуна....  :wall:

drakon_3

Quote from: Pedja on 24-05-2007, 09:58:21
Ја мислим да је тај тест 1. Јуна.

Шта све немам првог јуна....  :wall:

I ja sam cuo da je prvog. Bilo bi dobro kada bi neko zvanicno potvrdio

lycos

zvanicno,prvog je!

zabica

da ponovim posto ljudi pitaju

Predispitne obaveze:
- 1. test - 10 poena
- 2. test - 15 poena
- 3. test - 15 poena
- Pisani deo ispita - 20 poena
Ukupno: 60 poena
Pisani deo ispita ulazi u predispitne obaveze.
Ispitne obaveze:
- Usmeni ispit - 40 poena

whatever

Zabice, ne stima ova racunica, ili je bar ona nije svesna. Ako pogledas rezultate drugog testa, niko nema vise od 10 poena (razumem da bar neko ima 11 ako nista drugo), a i mislim da je ona rekla da je za T2 max. 10, a ako sam je ja shvatio T3 je 20 kao i pismeni. Mada, mozda gresim...

lane

На другом тесту је максимум био 10 поена, сигурно!
Али не знам онда колико ће трећи носити, али глупо је да буде 20, исто као писмени...
Питаћемо је у петак..

Pedja

Шта ће бити на тесту у петак,да знам да се спремим  :>

Phenomenon

Quote from: Pedja on 28-05-2007, 14:34:20
Шта ће бити на тесту у петак,да знам да се спремим  :>

Nemoj samo da preforsiras sa spremanjem :K