Engleski jezik

Started by lycos, 02-03-2007, 07:06:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Ono sto je Zabica napisala, dogovor je sa sastanka sa profesorkom. Uopste nemamo informaciju da je bilo sta menjala.

ares

Danas mi bi stvarno zao profesorke!!! :roll: a005

whatever

Cinjenica je da nijedan od ona dva odgovora nije tacan, samo da je jedan netacniji, a ona nije htela da prizna sopstvenu gresku. Medjutim, nas je puno i glasni smo, ona je jedna. Nemam ja nista protiv da se `sukobe misljenja` ali ne onako, na nju se u jednom momentu bukvalno dralo 20 ljudi. Pridjete do nje, kazete sta vam je problem, pa ga razresavajte 1 na 1, a ne onako, nije joj bilo nimalo prijatno, i da sam ja bio na njenom mestu, izasao bih iz onog amfiteatra istog trenutka. :roll:

lycos

osnovne kulture...nema...
..ako si vec ostao na predavanju, i svestan si cinjenice da nas je 30 u amfiteatru, pa cuti onda covece...

rotkvica

ljudi, ja kontam da je svima tesko i da su preoptereceni ispitima, al' nije ona zena kriva za to - nije nam ona pravila program studija. ako neko ima primedbi sto se engleskog tice, neka joj kaze, ali je stvarno glupo da svi vriste na nju zato sto imamo toliko ispita, sto je bolonja glupost i ne znam sta vec... pustite zenu da na miru radi svoj posao.

zabica

ko god da je bio u pravu u petak, ono ponasanje ne dolici ljudima od 20 godina :roll  to samo pokazuje koliko smo isfrustrirani :)

Phenomenon

O cemu je rec? Malo sam u off-u.

Pedja

Tako ti je to kad ne ides na predavanja  :K (ja sam naso da ti pricam  :) )

zabica

Quote from: Phenomenon on 03-06-2007, 09:02:40
O cemu je rec? Malo sam u off-u.

doslo je do rasprave oko odgovora na jedno pitanje u testu. Od dva ponudjena nijedan nije bio tacan, samo je jedan bio manje netacan (ako me razumes), pa nastade citava zbrka, frka i panika. Licno, nije m e interesovalo da se u ovo petljam, mada svi su po malo bili u pravu. U svakom slucaju  :wall:

Pedja

Треба видети  :wink:

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/engleski_jezik/I_godina/MF/rezultati%20testova%20i%20priprema%20za%20ispit.doc

Loptica

U pravu si Zabice,takvo ponasanje ne prilici ljudima od 20 godina,nije bilo u redu.Ali mogla je i ona sa svojih 30,40 ili koliko vec godina ima,da nauci da prizna svoju gresku! To mi nikad nije bilo jasno,zasto je toliko tesko priznati da nisi u pravu? :hmm

shiky

Loptice,uzela si mi reci iz usta,ne prilici onakvo ponasanje,ali ne prilici ni da neko u 30 godina ne prizna svoju gresku,ljudi su zato skocili.Jedna drugarica joj je na samom testu rekla za to pitanje,na sta je ona odgovorila kako mi ne znamo da prepoznamo odredjeni glagol(toliko o 1 na 1),a valjda,kad je i sama uvidela da nesto ne stima,je rekla da precrtamo ono in u inactive...

zabica

ma slazem se ljudi_ona nije bila u pravu, tj. pogresila je. Al do sad shvatismo da (s njom) ne mozemo drugacije...

Mili

Da li svi imamo engleski u nedelju od 9 h   :`?

Phenomenon

@Mili: Koliko ja znam - da.

Ume li ko da prevede ove recenice iz vezbanja sa neta. Ja sam nesto pokusavao, ali slabo mi ide.

1)    Lekovi koji su vam jutros izdati na recept namenjeni su za ubla¾avanje ka¹lja i nazeba.
2)    Va¹e zdravstveno stanje je pogor¹ano usled poveæanog krvnog pritiska.
3)    Da ste uzimali prepisanu dozu leka, ne biste bili hospitalizovani.
4)    Po¹to je uzeo knjige ostavljene na stolu, oti¹ao je u kupovinu.
5)    Rekao mi je da æe sledeæeg vikenda otiæi na odmor.
6)    Razmi¹ljajuæi o njima, zakljuèio sam da moram da razgovaram sa njima o tome.