Akcija za bolji nocni prevoz

Started by Bred, 22-06-2006, 11:45:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Poèelo prebrojavanje putnika na noænim linijama

Akcija Glasa koja ima za cilj da se otklone nedostaci u noænom prevozu traje i dalje. Brojni Beograðani koji se svakodnevno javljaju na¹oj redakciji samo su dokaz da je mnogo nezadovoljnih situacijom u gradskom prevozu u noænim satima.

Kako bi prevoz uèinili ¹to boljim, nadle¾ni iz Skup¹tine grada i Direkcije za javni prevoz pridru¾ili su se na¹oj akciji. Oni su sinoæ poèeli prebrojavanje putnika na noænim linijama. Na osnovu podataka sa terena utvrdiæe se da li je i na kojim linijama potrebno pojaèati broj autobusa.

Gu¾ve u autobusima, retki polasci i dalje su osnovne zamerke na prevoz u noænim satima. Problem je i to ¹to poslednji polasci na veæini linija idu u dva sata po ponoæi, ¹to mladima najvi¹e smeta.

- Poèeo je raspust, a bli¾i se i kraj ispitnog roka, pa je sve vi¹e mladih u gradu posle ponoæi. U prevozu je sve gore. Pro¹log vikenda u autobusu 51, u 2 sata bila je neopisiva gu¾va. Autobus je veæ na Slaviji bio prepun putnika. Tokom leta, nadle¾ni bi mogli bar vikendom da ubace vi¹e autobusa. Dok omladina povremeno izlazi u grad, ja sam primoran da svako veèe idem na posao i trpim gu¾ve kojih æe biti celog leta- ka¾e Ivan Mitiæ, trgovac koji radi treæu smenu.

Èitaoci, javljajte se i dalje na¹oj redakciji. Iznesite svoje komentare o noænom prevozu. Popravimo gradski prevoz zajednièkim snagama! Broj telefona je dobro poznat 062- 296- 509.
Poèelo prebrojavanje putnika na noænim linijama

Jeca

MOre ima da ga poprave i te kako.... ja ako sam u Zemunu, nocnim prevozom nikako ne mogu da stigne na NBG, osim da cekam sat vremena jedan pa drugi....

Btw. Brad, dva puta si prekopirao tekst :)

Darker

Ma smorili su sa onih 60 kinti, tako da ili idem poslednjim ili prvim jutarnjim...

Bred

Upravo. A ja u svakom slucajumoram da menjam min 2 prevoza tako da mi ne gine 120din :roll:

AquArius

Ako imas ekipu, jos se taxi i isplati.

nasty girl

da i meni se ne daje 60 kinti jos kada udjem u prepun nocni bus pa ne mogu ni da disem...smuci mi se zivot...radi bih isla peske... >:D >:D

vladimir

Ja se ipak drzim zlatnog pravila za momke iz provincije koji dodju u BG na studije:nadji Beogradjanku sa kolima! :loptica :twisted:

AquArius

E to je racionalno.
Ali obicno se onda zaljubis u provincijalku bez dinara u dzepu  :Lj   :wink:
Pa se setate do kuce  :wink:

Darker

Ili jo¹ bolje:naðe¹ ribu u TVOM KOM©ILUKU koja ima kola(hehehehehehheheheh)

AquArius

nasty girl

Quote from: AquArius on 25-06-2006, 20:24:06
E to je racionalno.
Ali obicno se onda zaljubis u provincijalku bez dinara u dzepu :Lj :wink:
Pa se setate do kuce :wink:

meni je to bas slatko...lepse mi je da se setam nego da se guram u nocnom prevozu...

zoe

Живео линијски такси! Возе илегално, нема их на свим линијама, ал на мојој има и онда се ја осећам ко чоек! А једном сам имала непријатности у ноћном...манијак неки... :shock

nasty girl

i ja kakav sam baksuz uvek nalecem na neke budele... :K

vladimir

Quote from: AquArius on 25-06-2006, 20:24:06
E to je racionalno.
Ali obicno se onda zaljubis u provincijalku bez dinara u dzepu  :Lj   :wink:
Pa se setate do kuce  :wink:

Mislim da je to slucaj sa mojom devojkom ( sem sto je provincijalka u ovom slucaju provincijalac :wink: ).

Nocni prevoz do NBG-a gde ja zivim je OK.Mada, ne znam kakav je ka periferiji.

Al-Jasmina

:shock
Ka perifffff ffff ffff eriji je UZAS!!!!!!!!!!!!!!!

znam...empirija!

Utilizujem ga na sramotu predaka koji su jahali konje
i isli ko gospoda kolima!  :K