Histologija

Started by Sole, 25-04-2007, 20:05:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sole

ljudi, kako vam se cine vezbe?

mislim da je asistentkinja super, meni je Tamara, a ima jos jedna, ne znam kakva je ona.
cini mi se da ne trebalo da bude problem, mada knjigu jos nisam videla...
vezbe su bas kako Tamara kaze "likovno"... :pljes:

bas je bilo opusteno skroz, valjda ce tako i biti...
mada su nam termini stvarno do bola, ali tako je kako je.

zoe

Ако је Тамара оно плавокосо створење које је вечито насмејано, ондак уживајте! То је есенција доброг расположења! :)

На крају практикума постоје тестови, питања, одакле се 90% нађе и на испиту! Тако да је то опуштенција положити, али вам ја ипак саветујем да читате и књигу јер ће вам знање хистологије бити итекако потребно касније! За физиологију, а физиологија за апсолутно све! :!

Sole

jeste, jeste, ta Tamara! stvarno si u pravu, stalno se smeje i zasmejava okolo!
hvala na savetu!!! ;-)

ako je za fiziologiju bitno, onda ok, koliko sam ja razumela, ta fiziologija je bas, bas strasna!

josefina87

nama je bila neka smedja sa dugom kosom i ba¹ sam se smorila..  :ball2:

Bred

mislim da znam o kome pricas josefina... nama je bilo toliko dosadno da smo hteli da placemo od muke... NAJDOSADNIJE VEZBE U ZIVOTU! :wall:

marer_86

Quote from: zoe on 25-04-2007, 20:12:49
Ако је Тамара оно плавокосо створење које је вечито насмејано, ондак уживајте! То је есенција доброг расположења! :)

На крају практикума постоје тестови, питања, одакле се 90% нађе и на испиту! Тако да је то опуштенција положити, али вам ја ипак саветујем да читате и књигу јер ће вам знање хистологије бити итекако потребно касније! За физиологију, а физиологија за апсолутно све! :!

i nama je ona bila isto ... spremna je na saradnju uvek a i bilo je dosta sale na vezbama ... na ispitu nije takva sto vam ce vam isama predociti (mislim nece nista pomagati u davanju odgovora)

Pedja

Quote from: josefina87 on 25-04-2007, 21:59:51
nama je bila neka smedja sa dugom kosom i ba¹ sam se smorila..  :ball2:
И мени је исто она била и била је као овај смајли   :ball2:

Bred

e setih se kako se zvala ona nasa-Mila. To je bilo katastrofa, umislila je da je na medicinskom fakultetu i to na postdiplomslim studijama. Suvoparno do bola, samo bifla a nikako da poveze malo sa slucajevima iz prakse da bi nam priblizala gradivo... :roll:

lane

Quote from: Bred on 27-04-2007, 07:21:39
To je bilo katastrofa, umislila je da je na medicinskom fakultetu i to na postdiplomslim studijama. Suvoparno do bola, samo bifla a nikako da poveze malo sa slucajevima iz prakse da bi nam priblizala gradivo... :roll:
Е, баш то!
То су ми биле најсморније вежбе до сад!
А мислила сам да ће ми бити најзанимљивије...

Штета што нама не држи та Тамара... :roll:

Loptica

Meni je drzala ta Tamara,ali uopste mi se ne svidja. Jeste ona nasmejana,slatka,sali se i sve to,ali gleda nas nekako potcenjivacki,u fazonu vi ste niza klasa od mene. Jos se kao iznenadila kad smo mi znali za vezivno,epitelno i misicno tkivo,ona je mislila da znamo samo da postoji nervno! Mislim da ne moras da studiras medicinu da bi znao da postoje ta 4 tkiva,to smo ucili i u osnovnoj i u srednjoj. Verovatno se neki nece sloziti sa mnom,ali ja imam utisak da ona smatra da smo mi debili(ne mislim bukvalno naravno)!

lycos

sve dok su asistentkinje prijatne,ja se ne zalim!

shiky

Meni je ona druga...nije bilo nista posebno zanimljivo,ali prakticno nista nismo ni radili,tako da cemo jos videti...A gde rece da se kupuju praktikum i knjiga?Je l' negde na medicinskom?
Quote from: lycos on 27-04-2007, 09:08:40
sve dok su asistentkinje prijatne,ja se ne zalim!
I plave...<a href="http://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%252Fwww.smileycentral.com%252F%253Fpartner%253DZSzeb008%255FZNfox000%2526i%253D4%252F4%255F1%255F203%2526feat%253Dprof/page.html" target="_blank">SmileyCentral.com" border="0

Phenomenon

@ shiky: Kupuju se u skriptarnici medicinskog fakulteta.

Sole

knjiga je 950 dinara, velika je i debela onako, sitno kucana, tako da sam se bas iznenadila i ne verujem da ce nam cela trebati, bar se nadam.
mislim da je praktikum oko 220 dinara, on je tanak. ;-)

zoe

Е има више некаквих књига... та од толико много страна мора да је неки тзв. репетиторијум... :hmm
Баталите то, и нађите да копирате Хистологију за студенте фармације... Кажем копирате, јер нема је више у продаји.