Histologija

Started by Sole, 25-04-2007, 20:05:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sole

ok, hvala na info!
to jeste repetitorijum, ta knjiga koja nam je pominjana...

josefina87

ja imam neku tanju(koristile su je starije generacije) koju je trpinac isto izdao! :roll:

Sole

gde moze da se nadje ta tvoja?
ili si uzela od starijih? ;-)

hulio_salinas

Hm... Trebalo bi da svega (od knjiga) ima u skriptarnici na Medicinskom fakultetu.

josefina87

Quote from: Sole on 28-04-2007, 10:16:30
gde moze da se nadje ta tvoja?
ili si uzela od starijih? ;-)
od starijih! :luda

rotkvica

ljudi, da li je neko bio na predavanju iz hist?

Loptica

Quote from: rotkvica on 01-05-2007, 20:05:20
ljudi, da li je neko bio na predavanju iz hist?

Ja sam bila,bolje da nisam! :wall: Covek toliko smara da to nije normalno.Pricao je tako sporo i jednolicno, tako da i da hoces da ga slusas,ne mozes,smoris se posle 2 minuta, ja sam pokusala... I jedva sam cekala da se zavrsi,kao glupo mi bilo da izadjem odmah,a prvo je predavanje. Sve u svemu,nisi nista propustila...

Sole

kad cemo imati kolkovijum iz histologije? ;-)

biwi

da li vezbe mogu da se nadoknadjuju, ja vec 2 termina nisam bio, sta da radim?

hulio_salinas

Sole, nemamo kolokvijum iz histologije.

Biwi, nema nadoknadjivanja vezbi. Probaj da vidis sa asistentkinjama da li mozes nekako da overis vezbe retroaktivno. Potrebno je da overis vezbe, jer je to jedini nacin da ispunis predispitne obaveze. Ne igraj se sa tim.

lycos

da li neko ima kopije knjige ???

rotkvica

na proslim vezbama rekli su da moramo da imamo sve vezbe nacrtane i potpisane da bismo mogli uopste da izadjemo na ispit.. e sad... sto se tice prisustva  :hm ne znam kako to misle da rese..

zabica

u toku iste nedelje mozes da odradis vezbu, ali ako kasnis malo vise moras da cimas asistentkinje

Sole

i ja sam razumela da je problem upravo to ako propustis vezbu i da bi trebalo da se trudimo da nikako ne izostanemo...
kao i uvek, na zapadu nista novo ;-)

===============

znam da je rano, ali odakle planirate da ucite?
ja bih samo iz praktikuma, cula sam da moze odatle samo, da bi to trebalo da bude dovoljno, s obzirom da ima dosta pitanja. ;-)

nikola

Devojka sa druge godine mi rekla da je dovoljno samo iz praktikuma, ona je dobila 10. Samo nabubas pitanja iz praktikuma!