Histologija

Started by Sole, 25-04-2007, 20:05:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Никола,можда не би требао то да пишеш по форуму  :roll:

hulio_salinas

Ljudi, Zabica se raspitala za histologiju. Ovo je veoma bitan predmet, jer nam predstavlja uvod u Fiziologiju koja nas ceka sledece godine. Ako nabubamo pitanja iz praktikuma - samo cemo poloziti i necemo nista znati. Kroz dalje studije cemo imati velike rupe i necemo moci da pratimo ono sto dolazi.

Neka Zabica napise ono sto je meni rekla, ali u sustini je ovo sto sam preneo. Histologija je veoma bitna za Fiziologija koja je jedan od tezih ispita. Necemo moci da se snadjemo ako ne savladamo gradivo Histologije.

Mislite o tome... Vas izbor.

biwi

i ja sam iste informacije dobio od studenata starijih godina, moze se spit poloziti sa pitanjima iz praktikuma ali cemo posle imati katastrofalno znanje za predmete koji nam slede!!! sve u svemu izbor je na vama....

Bred

Pedja

Питања из практикума ја бирам  :>

josefina87

ja knji¾icu..ba¹ je ok,ima super slièice i nije previ¹e op¹irna! :wink:

Phenomenon

Quote from: Pedja on 21-05-2007, 11:09:00
Питања из практикума ја бирам  :>

Jedino ako cu pamtiti gradivo iz histologije za godinu-dve, tako da Pedja apsolutno se slazem sa tobom.
Samo da otarasim to, a o ostalim predmetima razmisljacu kada na njih dodje red.

Sole

toliko imamo vec sada predmeta, tako da bi bilo stvarno neverovatno da mi histologija ostane najbolje naucena i spremna kada dodju ti predmeti koji zavise od nje.
ne kazem da bi trebalo da otaljavamo ispite, ali kada ih je vec ovoliko, a nekome je i vremena malo, onda bi praktikum bio najbolji izbor!
od ucenja na duge staze u Bolonji slabo da ima vajde. bzvz...
kada dodje vreme za fiziologije i slicno, tada cu misliti o tome! ;-)

svako neka odluci kako misli da treba i svi srecni i zadovoljni!

Bojana 153

Slazem se sa Pedjom, Phenomenonom i sa Sole!
Quote from: Sole on 22-05-2007, 10:25:50
od ucenja na duge staze u Bolonji slabo da ima vajde. bzvz...

Nazalost to je tacno, mi nismo krivi za to, a ispastamo vec sad... Ali to nije tema ove teme... :OFF Sorry

biwi

skroz ste u pravu ali ipak treba misliti i na to... ali neka svako bira kako mu najbolje odgovara!!!!
@ josefina87 gde si nabavila knjigu ja imam neku ali ona je mnogo opsirna i plus nema slicice?

lane

Е, да....
Коју књигу ћете користити?
Ја имам 'Репетиторијум хистологије и ембриологије', а она ми делује невероватно опширно...
Има неке мини црно-беле сличице са стране, остало је текст...  :roll:
Мада, на крају књиге су неке форографије у боји...
Али, ја више волим када је нека убачена у текст; тако ми делује занимљивије и као да има мање да се учи... :K
То је у ствари књига за Медицински...

josefina87

Quote from: biwi on 22-05-2007, 15:36:49
skroz ste u pravu ali ipak treba misliti i na to... ali neka svako bira kako mu najbolje odgovara!!!!
@ josefina87 gde si nabavila knjigu ja imam neku ali ona je mnogo opsirna i plus nema slicice?
dala mi je rodjaka koja je 81!ta knjiga je ba¹ za farmaceute i nije op¹irna!

Pedja

Мене брине тај практични из хистологије на коме ће морати само да се обележи,али ипак  :roll: 

Мени практични баш не иду a005

Mili

Quote from: Pedja on 22-05-2007, 18:39:59
Мене брине тај практични из хистологије на коме ће морати само да се обележи,али ипак  :roll: 

Мени практични баш не иду a005

O kakvom praktiènom govori¹? Ja prvi put èujem za to... :hmm

josefina87

to æe sigurno biti isto kao iz anatomije! :wink: