NAJBOLJA RIBA NA 5. GODINI

Started by Leonard, 26-06-2006, 22:49:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Leonard

Ko je po vama najbolja riba na 5. godini?  :`

Ja bih rekao Jovana Novakovic! :lol:

AVENDON

Prva poruka pa ovakva............................ :) :) :)

Daj fotke pa da biramo miss Pete godine.....Kao nagradu dobija Zlatnu epruvetu........ :) :) :)

Al-Jasmina

Ahahahahhahaha ubila sam se od smeha na ono o Zlatnoj epruveti...

placem od smeha! :>

smrc
Ti si CAR :)

AquArius

Mozda ovu temu treba postaviti za sve godine, da se neko ne preskoci slucajno  :wink:

Darker

AVENDON

Kada budemo birali miss xxxx godine, ona ne bi trebalo samo da bude lepa, vec i da pokaze da je vesta u titriranju, prepoznavanju lekovitog bilja,.........

Ali mislim da bi na titriranju trebalo da se insistira.... :) :) :) :) :)

AquArius

Gde je kljucno kako dozivljava boju - plavicasto, plavkasto, svetlo plavo, nebo plavo...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Vampire 666

Quote from: AVENDON on 27-06-2006, 13:23:31
Kada budemo birali miss xxxx godine, ona ne bi trebalo samo da bude lepa, vec i da pokaze da je vesta u titriranju, prepoznavanju lekovitog bilja,.........

Ali mislim da bi na titriranju trebalo da se insistira.... :) :) :) :) :)
Titriranju chega?..... :wink:

AquArius

Kad budemo birali mistera i on ce da titrira to isto, tako da vi vidite   :lol:

AVENDON

Aquarius CARICA si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

AquArius

katarina

Hehe, blesavi ste skroz!!! Ti Avendon, kad odvalis.....i ja placem od smeha za onu zlatnu epruvetu:)

AVENDON

I obavezno jedna odevna kombinacija da bude mantil i klompe. To kad bude titrala........ :) :) :) :)

KaBoom

Kosu mo¾e a ne mora da ve¾e u rep... Rukavice nisu potrebne, kao ni za¹titne naoèare. :) Ajde slike, pa da biramo miss mokrog mantila!

katarina

Pa AVENDON, nismo rekli da mora da titra, nego da titrira:))
strasno, sprdate se sa zenskim rodom.... c-c-c..pa nismo mi krive sto nas ima toliko...pa ne znate sta cete sa sobom! :)