NAJBOLJA RIBA NA 5. GODINI

Started by Leonard, 26-06-2006, 22:49:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ajde ne chatujte nego razmislite da li imate nekog na umu za mis/mistera faxa pa da pokrenemo temu

vladimir

katarina

Ma ima jedan MISTER, al ne znam kako se zove, samo jednom sam ga videla..... Nisam verovala da to raste kod nas na faxu....

zoe

Има један што мени изгледа феноменално, али не верујем да би се већина са тим сложила. Наравно да немам појма ни која је година ни како се зове.
А има један на трећој години што се пола факса ложи на њега. Сигурно знате о коме причам, за њега су чули и шире а не само у Независној држави Кумодраж.

katarina

Ma dajjj Zoe, ko je taj sa trece? Posalji mi pp ako neces da objavis?

lijepa bosanka

Objaviti na sva zvona....Da èujemo ko li je taj?!

ivilija

molim moderatora da ukloni sliku guze koju sam ja stavila jer se vlasnica pobunila i nece da sa nama podeli sviju lepsu polovinu.
hvala unapred

Jeca

Kako je krenula ova tema, vidim ja da ce ovde biti izabran najbolji frajer, a ne riba... :)

Sto se mene tice, slazem se....ali ne mora samo sa pete godine, nego uopsteno npr. napravimo "top 5" faxa :P

nasty girl

Slika je obrisana... i molim vas nemojte da upload-ujete slike bez znanja vlasnika... :P

Leonard

:OFF :OFF :OFF
Ljudi, tema se zove NAJBOLJA RIBA na 5. godini(ili na nashem fakultetu, kako god hocete)! Ako vec zelite da raspravljate o najboljem frajeru sa farmacije, nemam nishta protiv ali onda otvorite novu temu!

P.S. Molim moderatora da ubuduce brishe sve poruke koje nisu strogo vezane za temu. Hvala.  :!

pekmez

Quote from: katarina on 30-06-2006, 16:35:07
Ma ima jedan MISTER, al ne znam kako se zove, samo jednom sam ga videla..... Nisam verovala da to raste kod nas na faxu....
Quote from: zoe on 30-06-2006, 17:04:10
Има један што мени изгледа феноменално, али не верујем да би се већина са тим сложила. Наравно да немам појма ни која је година ни како се зове.

je l ja?

ivilija

Vlasnica je znala i slozila se a onda je promenila misljenje tako da je nnisam stavila bez njenog znanja.
Hvala

AquArius

QuoteLjudi, tema se zove NAJBOLJA RIBA na 5. godini(ili na nashem fakultetu, kako god hocete)
Pa fala Bogu da cemo i frajera da biramo, moramo li bas i novu temu da otvaramo  :>
QuoteИма један што мени изгледа феноменално, али не верујем да би се већина са тим сложила. Наравно да немам појма ни која је година ни како се зове.
А има један на трећој години што се пола факса ложи на њега. Сигурно знате о коме причам, за њега су чули и шире а не само у Независној држави Кумодраж.
Nego, zoe kako izgledaju ti kandidati?   :wink:

nimerija

Quote from: Leonard on 30-06-2006, 21:27:43
Ljudi, tema se zove NAJBOLJA RIBA na 5. godini(ili na nashem fakultetu, kako god hocete)! Ako vec zelite da raspravljate o najboljem frajeru sa farmacije, nemam nishta protiv ali onda otvorite novu temu!

P.S. Molim moderatora da ubuduce brishe sve poruke koje nisu strogo vezane za temu. Hvala. :!
Tema treba da nosi naziv: LEONARD SE LOZI NA TU I TU  :roll:

Leonard

Quote from: nimerija on 30-06-2006, 22:49:12
Quote from: Leonard on 30-06-2006, 21:27:43

P.S. Molim moderatora da ubuduce brishe sve poruke koje nisu strogo vezane za temu. Hvala. :!
Tema treba da nosi naziv: LEONARD SE LOZI NA TU I TU  :roll:

Gospodjice, imate neshto protiv Jovane  :Bog:~ ili ste samo ljubomorni? :lol: