Miss SCG

Started by Darker, 03-07-2006, 02:46:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Prvo mi je debilno ¹to je miss scg,a drugo, ja ru¾niju ribu skoro ne vidoh a ne jo¹ miss da bude... Haos.. Jel gledao neko ono èudo? Pa èim sam video grand zvezde i onog Rokviæa u ¾iri-u, bilo mi jasno da tu ni¹ta pametno ne mo¾ da ispadne... Haos...

nasty girl

ja sam gledala od onog dela kada su proglasili prvih 5...misica nije nista narocito...a koliko sam ja videla ima i mnogo lepsih devojaka tamo. :] :`

sandric

Znaci ja veceg mis retarda nisam videla,ona je mucenica toliko ruzna da ce joj na svetskom takmicenju nabiti kesu na glavu :lol2:....Pa opste je poznato da se lepe devojke ne prijavljuju na izbor za miss :K

Maslacak

Nije valjda da su birali mis SCG? :> Ah, pa kakva drzava, takva i misica! Heh, a ja uopste nisam gledala, ne znam kakva je..odoh da googlam da nadjem sliku...

Aaaajme meni! Pa da sam uobrazena, rekla bih da sam lepsa od nje bar 2x...al necu reci :K Hehe... :twisted:

Marina

Svake godine pomislim da goru ne mogu izabrati. I svaki put me iznenade. Prvih pet... sem one blago napumpane plavusice, koja mislim da je prva pratilja, sve ostale onako nekako bas bez veze, da ne kazem ruzne. Ali zato njihova elokvencija i znanje o Nikoli Tesli... cudo jedno

willie the scot

sta biste rekle da vas neko tajno prijavi za mis?iskreno...

Maslacak

Ma to sa "znanjem" i ta pitanja su najurnebesnija od svega...zaista pocinjem da se pitam da li su te devojke sve stvarno toliko glupe, ili ih oni tako naprave...kao, ne moze da bude lepa, ako ne izgleda "prazna u glavu" :lol:
Ali kao sto rekoh, nisam pratila ovaj izbor pa i ne znam nista konkretno.

@willi: iskreno, zahvalila bih se sto taj neko misli da sam lepa, sem ako je to moja mama, onda bi joj samo rekla da nije normalna (sve mame misle da su im 'ceri za miss) a na izboru se ne bi pojavila :>

Sifra: mir u svetu :lol2:

Marina

yeah right... prijavila me mama/drugarica/nastavnica, a ja nisam ni znala? To se ne desava u stvarom svetu.

willie the scot

vrh je bila ona tijana ...nesto...sto je izasla pred dzerija springera bez prevodioca...mozda je bolje sto nas nije prosvetllila svojim plemenitim razmisljanjem...world peace...ha,ha,ha...

Maslacak

Quote from: Marina on 03-07-2006, 11:36:22
yeah right... prijavila me mama/drugarica/nastavnica, a ja nisam ni znala? To se ne desava u stvarom svetu.

Ja mislim da se i desava, samo ni bliizu toliko cesto koliko one pricaju... :)

Marina

Da secam se te Tijane. Ali realno govoreci, ona jeste bila bas lepa, stvarno jedna od najlepsih. (zato ja stalno ponavljam ucite engleski. mozda vas mama prijavi za mis, pa ce da zatreba )

Masha

Ma na mene je najvseci utisak ostavila pijana Vesna Jugovic koja se pojavila na kraju i koja je svog najboljeg prijatelja Lazanjskog sve vreme oslovljavala sa Lazo ili Lazare. I da, u nekim novinama sam pre neki dan citala o kandidatkinjama i njihovim zivotnim ciljevima i crkla sam od smeha. Imalo je tu svega od toga da je zivotni cilj putovanje oko sveta do toga da upisu megatrend i upoznaju patrijarha.

Pa ta njena izjava da ucimo engleski mozda ce da nam zatreba je skroz ok, ali ona je tada mogla da ima prevodioca pored sebe, ali je ona smatrala da joj ne treba i da ona zna engleski.

spojila sam poruke

Marina

To je moja mudra izjava, hvala.

Al-Jasmina

:) Tijana jeste bila jedna od najlepsih
i najvecih blam-bisera...
Mogla je da pobedi da nije hmmm mislila da moze da odgovori na engleskom
("Koliko puta da ti kazem, you're stupid- live with it!!!!)

ali ono sto me ubija kod kandidatkinja jesu njihovi osmesi...

:shock

Mislim tu kolicinu izvestacenog ne bi ni noj svario!!!!!!!!!!!
Stiven King ima sta da kaze na tu temu...........

Skarlet

Mene najvise kod misica i manekenki nervira kad ih pitaju koja im je omiljena knjiga... Poslednjih godina sve kazu-Alhemicar. Potpuno su mi ogadile Koelja. Valjda im je to bilo najlakse da procitaju, pa da zvuci pametno kada o tome pricaju...