X

Disclaimer


Disclaimer – Odricanje od odgovornosti

Svi sadrzaji na sajtu Farmaceuti.com predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i kao takvi ne mogu uticati da Portal farmaceuta bude odgovoran na direktne ili indirektne stete koje mogu nastati koriscenjem informacija.

Portal farmaceuta nije odgovoran za bilo koju stetu , materijalnu ili nematerijalnu koju mozete mozda imati usled koriscenja Portala farmaceuta i njegovih servisa.

Savete i uputstva koja procitate na Portalu farmaceuta primenjujete samo i jedino na sopstvenu odgovornost i Portal farmaceuta se odrice SVAKE odgovornosti.

Vlasnik projekta Farmaceuti.com ima neotudjivo pravo da menja autorske sadrzaje u svom vlasnistvu po sopstvenom nahodjenju. Autorski sadrzaji u vlasnistvu Portala farmaceuta trebalo bi da su tacni. Korisnik servisa ima obavezu da proveri iz drugih izvora tacnost navoda koji se pominju u pomenutim [autorskim] sadrzajima.

Same informacije na sajtu zavise od njihove aktuelnosti i neke cinjenice mozda vise ne vaze, a postoje prikazane jer se se svi sadrzaji na sajtu arhiviraju.

Portal farmaceuta ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadrzaja reklamnih poruka na sajtu i oglasima kao i svih ostalih sadrzaja koji su linkovani na adrese drugacije od Farmaceuti.com domena. Takodje, Portal farmaceuta ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora .

Sadrzaji koji se nalaze kategorijama sajta posvecenim linkovima do drugih sajtova odnose se na druge Internet sadrzaje i njihov opis moze biti autorski prikaz, ali i navod samih vlasnika tih sadrzaja. Portal farmaceuta moze po svom nahodjenju prikazivati ili menjati sadrzaje opisa linkova. Portal farmaceuta nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja.

Podaci koji se interno koriste sa sajta za statistike posecenosti preuzimaju se iz standardnih session varijabli. Svi preuzimani podaci o korisnicima su u skladu s pozitivnim normama EU o privatnosti podataka na Internetu

U slucaju znacajnijeg menjanja politike privatnosti, svi registrovani korisnici servisa bice blagovremeno obavesteni.

Preuzeto sa pretraga.co.yu

adm
adm:
Related Post