X

O nama


Portal farmaceuta je sajt koji je prvobitno bio namenjen studentima Farmaceutskog fakulteta u .

Portal farmaceuta nije povezan NI SA JEDNOM zvanicnom ili nezvanicnom studentskom, fakultetskom ili farmaceutskom organizacijom/preduzecem/kompanijom.

Portal farmaceuta je u PRIVATNOM vlasnistvu.

Zadatak Portala je pruzanje svih potrebnih informacija studentima, buducim brucosima, specijalizantima, diplomiranim farmaceutima i medicinskim biohemicarima zaposlenim u struci i van nje, strucnoj i drugoj javnosti …

Cilj Portala je objedinjavanje svih potrebnih informacija, znanja i umeca koja se odnose na farmaciju na jednom mestu i otuda tezimo povezivanju svih farmaceutskih organizacija, preduzeca i kompanija i okupljanju farmaceuta na jednom mestu.

Danas se Portal farmaceuta sastoji od tri dela koji ce se u buducnosti jos vise razvijati:
– Foruma kao mesta za razmenu misljenja kako o strucnim tako i onim manje strucnim temama
Tekstova koji predstavljaju deo za objavljivanje pre svega autorskih tekstova neposredno vezanih za struku
Poslova koji su najnoviji deo i nadgradnja sajta i cine deo za ostavljanje za sve zaposlene koji traze kao i poslodavce kojima su potrebni zaposleni

Farmaceuti.com teze da postanu opsti informativni sajt/portal namenjen informisanju svih zainteresovanih posetilaca sto farmaceuta sto i on ih koji nemaju bliske veze sa farmacijom.

Saradjujemo sa strucnim farmaceutskim i medicinskim casopisima/sajtovima: Magazine White, BB soft-om, Ordinacija.hr, Doziveti 100, Farmakon, Moj pedijatar, Pharma Medica, Bebin Izbor i i mnogim drugima.

Portal farmaceuta podrzava i medijski sponzorise humanitarne i neprofitne akcije.

adm
adm:
Related Post