X

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Prijavljivanje na sajt Farmaceuti.com je slobodno i vrsi se uz proveru pri prijavi korisnika prema pravilima direktnog email marketinga na osnovu dozvole (Permission Based Email Marketing Double Opt-In Service). Portal Farmaceuta ne vrsi prinudno prijavljivanje korisnika.

Portal farmaceuta ne prikuplja Vase licne podatke, kao sto su ime, adresa, ili broj telefona . Mi, medjutim, dolazimo do odredjenih informacija, koje nisu Vasi licni podaci, vec se oni odnose na internet provajdera koji koristite da biste se povezali na Internet, Vasu IP adresu, tip citaca ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh ili Windows). Ove informacije koriste se u statisticke svrhe, tj. da bi nasi oglasivaci mogli sto bolje da odrede efektivnost njihove reklamne kampanje.

U odredjenim slucajevima, Vi dobrovoljno mozete dati neke podatke o sebi popunjavanjem naseg upitnika. U tom slucaju, Portal farmaceuta prikuplja ove informacije za potrebe svojih oglasivaca, koji ih koriste da bi udovoljili Vasim zahtevima i potrebama. Uz to, Portal farmaceuta moze kombinovati ove informacije o korisnicima sa ostalim i razmatrati ih u agregiranoj formi, radi sticanja slike o afinitetu pojedinaca koji gledaju odredjene vrste reklama.

Prikupljanje podataka

Portal farmaceuta, kao i vecina sajtova na internetu, koristi tzv. kukije (kolacice), kako bi unapredila Vase vreme provedeno na internetu. Ovaj sajt nikako ne moze da iskoristi ove kukije da bi Vas licno identifikovao.

-Sta su kukiji i zasto ih koristimo?
Kuki je jedinstveni broj koji Vam se dodeljuje prvi put kada posetite Portal farmaceuta. Ovaj jedinstveni broj, koji se nalazi u kuki fajlu na Vasem kompjuteru, pomaze Portalu da odredi i prezentuje oglase koji Vas interesuju.

Ukoliko ne zelite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna procedura putem koje mozete rucno izbrisati svoje kukije. Za vise informacija, konsultujte dokumentaciju svog citaca(internet browser-a).

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o posvecenosti Portala farmaceuta zastiti privatnosti internet korisnika, kontaktirajte nas.

Preuzeto sa pretraga.co.yu


NOVO

Update: 29.3.2009.god.

-Google adsense program

Koristimo nezavisne kompanije za oglasavanje da bismo prikazivali oglase kada posetite nas veb sajt. Ove kompanije mogu da koriste informacije (izuzev imena, adrese, adrese e-poste ili telefonskog broja) koje se odnose na vase posete ovom i drugim veb sajtovima kako bi vam obezbedile oglase o robi i uslugama koje vas interesuju. Ako zelite vise informacija o ovoj praksi, kao i tome kakve mogucnosti imate da ne dozvolite ovim kompanijama da koriste ove informacije, kliknite ovde

adm
adm:
Related Post