Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 18:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Zasto je bila takva? Je l rekla nesto?

hulio_salinas

Jedna devojka je dosla i trazila da ponisti ocenu 9. Hiljadu drugih je doslo i lajalo na zvezde! Zamerke su bile za ispit i za to sto nam nije izbacila rezultate.

Zena je pocrnela od muke.

No comment. Necu vise nista da pricam, da ne bih ponovo usao u neku iscrpljujucu raspravu.

whatever

Jadna zena, mislim da je nas fakultet nece videti uskoro, sto je prvenstveno velika steta za sledecu generaciju. S druge strane, cini mi se da reputacija Bolonjaca konstantno srozava i da ce buduci dogovori sa profesorima ici sve teze i teze. Ali to ima najmanje veze sa ljudima koji postuju ovde pa je besmisleno dalje razglabati na tu temu, ali je opet tuzno i ruzno...

lycos

Quote from: hulio_salinas on 20-02-2007, 22:35:18
Jedna devojka je dosla i trazila da ponisti ocenu 9.
znam je,sa mnom je na vezbama,xaos
kaze-ako cu ja imati iz organske 10,glupo mi je da iz anatomije imam 9

Pedja

jeca87

Katastrofa!

Sta ce tek onda da kazu ljudi koji su predali index i cekali do pola dva da bi im vratili prazan posto su pali... Mada, sta znam, imaju ljudi valjda pravo i da poniste ocenu (iako ja stvarno ne znam sta ce im to u zivotu)

Bred

Ovako, nije u redu sto nije izbacen spisak i sto su morali cekati da dobiju index pa da bi videli da su pali. mozda je obicaj da se tako radi na medicini, ali ovo je farmacija. btw znam o kojoj devojci pricate :lol: i ona jeste stvarno ambiciozna :)

zabica

ta ambicioznost o kojoj pricate je bila ispoljena kroz jedan vrlo bezobrazan nacin! e to je  :bljak:
sto se spiska tice, nije mogla da stigne i razumite to... ipak nas je 350 a njih 2, a treba to sve otkucati. zamislite da smo cekali 7 dana na rezultate kao sto je slucaj sa ostalim predmetima... tako da RESPECT za anatomiju!

Phenomenon

Ta devojka.... Ne znam koja je.... ali ja to ne bih nazvao ambiciozna, vec za posmatranje i to ono, bas onako kvalitetno

Bred

ok necemo sad o tome. nije u redu a postoji i tema klasicni farmaceuti :wink:

cvetulence

Zabice, izini ali spisak je bio otkucan, jer ja sam ga videla svojim oèima, pitala sam za¹to ne stave na tablu i nisu hteli da mi odgovore. I to nije bio samo jedan, veæ ih je bilo vi¹e i to sa svim bodovima za svakog studenta.

mina_v

nasty girl

Quote from: zabica on 22-02-2007, 13:42:50
ta ambicioznost o kojoj pricate je bila ispoljena kroz jedan vrlo bezobrazan nacin! e to je  :bljak:
sto se spiska tice, nije mogla da stigne i razumite to... ipak nas je 350 a njih 2, a treba to sve otkucati. zamislite da smo cekali 7 dana na rezultate kao sto je slucaj sa ostalim predmetima... tako da RESPECT za anatomiju!

dal ti verujes zabic da smo mi neki dan imali ispit iz anatomije....poceo je u 2 zavrsio se u celini oko pola 4, mi smo vec u 5 imali rezultate iodmah je isao upis ocena... tako da....

btw zaboravih da napisem da su se kod nas testovi pregledali u duplo jer smo i histologiju imali...

zabica

Quote from: nasty girl on 22-02-2007, 20:24:01

dal ti verujes zabic da smo mi neki dan imali ispit iz anatomije....poceo je u 2 zavrsio se u celini oko pola 4, mi smo vec u 5 imali rezultate iodmah je isao upis ocena... tako da....

btw zaboravih da napisem da su se kod nas testovi pregledali u duplo jer smo i histologiju imali...

eto sta sam rekla!
nasty da li se slazes sa mnom da treda da se  :Bog
:wave:

mina  :cvet

hulio_salinas

Quote from: cvetulence on 22-02-2007, 18:38:48
Zabice, izini ali spisak je bio otkucan, jer ja sam ga videla svojim oèima, pitala sam za¹to ne stave na tablu i nisu hteli da mi odgovore. I to nije bio samo jedan, veæ ih je bilo vi¹e i to sa svim bodovima za svakog studenta.

Pricas napamet!!! Spiskovi nisu bili otkucani!!!

Postojao je samo jedan spisak i to spisak studenata, na kome je profesorka flomasterom dopisivala broj poena i ocenu. Dakle, nemojte pricati gluposti. Da je kopirala taj spisak, ne bi se nista videlo.

Verujte mi, jedva se original moze procitati, a kamoli da je kopirala. Jos nesto, nije mogla kopirati i iz jos jednog razloga. Format tog papira je vrlo cudan. Nikako nije moglo da se kopira, jer nije ni A3 ni A4, vec neko cudo prirode.

I dan-danas postoji taj spisak i iz njega profesorka proverava koliko ko bodova ima na spisku. Drugi spisak je onaj koji je istaknut na fiziologiji. Dakle, ni profesorka nema otkucan spisak.