Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 02:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Quote from: lycos on 11-04-2007, 02:51:06
onaj zadatak 'covek ima vise nogu od prosecnog broja nogu svix ljudi na zemlji'-tacan odgovor je pod A-iskaz je tacan. mada cisto sumnjam da je iko to zaokruzio..
Да ли је могуће да вам је овако био формулисан задатак?! :shock
Можда је за размишљање, можда мисле да је занимљиво, али је стварно морбидан!
Одакле им идеја за то?! :hmm

Maja D.

Veselo... Stièe se utisak da se trude da iz roka u rok sve bude te¾e i te¾e...

Bojana 153

A sta je sa fenomenima koji imaju 3 noge?  :116: :116: :116:

Ja sam svoj komentar za asistentkinje vec dala...

jeca87

Bog njima svima zajedno pomog'o! Strasno! Sta ste jos imali a da se nije ocekivalo?

Sole

nisu mi pale na pamet one fore da vidis koji je kategoricki, a koji kontinuirani podatak, ali to sam pogodila, tako da je ok. ma, bilo je tu svakakvih pikanterija, ali gotovo sad, sta je bilo, bilo je... ;-)

zabica

Quote from: jeca87 on 11-04-2007, 16:29:00
Bog njima svima zajedno pomog'o! Strasno! Sta ste jos imali a da se nije ocekivalo?

imas na sajtu resenja ovog drugog puta, pa pogledaj pitanja. Nije bilo nista isto kao prvi put...

lycos

bilo-proslo-idemo dalje.. ponedeljak-novo gradivo!

Pedja

Ако је неко учио онај Чи тест или како већ...

јел ће нам дати они и Фд и Фо  , а ми остало да иѕрацунамо јер су на веѕбама дали ѕадатак само са иѕрацунатим тим вредностима :roll:

jeca87

Pedja, mislim da nece dati Fo... Sta znam, ti nauci kako se i to dobija, pa sta daju- daju.

Phenomenon

Statistiku krecem da ucim u nedelju. Do tada ne zelim da se zamaram sa istom.

Pedja

Па како Јецо када то нисмо радили на вежбама а и имало би много да се ради  :hmm

не мислим Фо код оног где имаш колоне и редове већ код оног првог примера  :hm   разумеш  :>

cvetulence

Daæe nam za takav primer, bar je prof. tako rekla, jer bi nam trebalo bar 20 min da sve to sraèunamo.

Pedja

Ево ако неко жели да види колико има поена са вежби

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/statistika_u_farmaciji/I_godina-smer_MF/Spisak%20studenata%20I%20godine-PI%20poeni%20i%20Prvi%20deo%20ispita.xls

Поправни колоквијум

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/statistika_u_farmaciji/I_godina-smer_MF/Rezultati%20Prvog%20dela%20ispita-popravni.doc

bojanica

lycos

koliko vremena ste posvetili teoriju pri ucenju?? posto ja to takao nisam..