Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Rotkvice, sta znaci "racunarski deo"?

josefina87

biohemièari pola¾u i treæi-raèunarski deo!
biwi,javi se! :luda

Mili

Izgleda a æe biti 2.jula...

rotkvica

na biohemiji, pored ona dva kolokvijuma koje su i mf-ovci polagali, imamo i racunarski, treci deo zato sto smo imali vezbe i na racunarima.

ne verujem da ce tek 2. jula. nema sanse. mada, sve je moguce...

hulio_salinas

Ljudi, obratite se predstavniku za smer MB i neka on to zavrsi.

Vukibog

Ne mogu da verujem ¹ta se danas desilo na statistici! Ladno nisu dale nikome da pola¾e ko je veæ
izlazio 04.06. :B Na kraju je njih petnestak oti¹lo do profesorke i pitalo za¹to ne mogu,a ona je

rekla da ne mo¾e da im dozvoli da izaðu jer to navodno nije po zakonu. :wall: I sve bi to moglo da

proðe da je ona lepo objavila na oglasnoj tabli jo¹ pre,dozvoljeno je izaæi na statistiku samo

jednom u junsko-julskom roku. Kad su je pitali za¹to nije ni¹ta objavila na tabli,ona je skrenula s

teme. :batina Koji biser! Da li mo¾e da se uradi ne¹to po tom pitanju?

Bred

ako je dogovor na vecu bio da se svim brucosima dozvoli 2 termina za polaganje na svim predmetima, onda taj dogovor TREBA i MORA da se postuje...

whatever

Трагикомедија... Јуче је у амфитеатру где сам ја био проф. Кунтић (она је продекан за наставу, требало би да зна) рекла да моли све колеге да не покушавају да преписују, да им је боље да падну и да их не ухвате, јер ће имати прилику да опет полажу 12. јула. Значи, очигледно може да се два пута изађе на испит у овом року. Дакле, осим ако Институт за биохемију није неки sui generis када су законске одредбе у питању, и осим ако проф. Кунтић није упозната са истим, нешто ту баш и није како треба... Ово дакле није према договору који је постигнут.

hulio_salinas

Kada sam ovo danas cuo, sokirao sam se!  :shock

Dogovor je bio da svi pruze sansu ljudima da dav puta polazu. Svi ce i ispistovati dogovor. Ne mogu da verujem da je prof Spasic uradila nesto van dogovora.

Cccc... Mislim da su medjuljudski odnosi na nasem fakultetu problem broj 1.

"Da komsiji crkne krava... Ali i da crkne meni, da ne trazi mleko od mene."

Ovo je neverovatno. Ako REKTOR moze da prekrsi zakon i napravi ustupak, zasto onda ne moze profesor. U stvari... Znam zasto ne moze... Zato sto nece.

Videcemo sta mozemo uraditi povodom ovoga. Ne verujem...

Jednostavno, stvari ne zele da bude sredjene...  :wall:

Bred

Pa valjda i ovde ima neko nadredjen profesorima? :wink:
A ovo je klasicna neposlusnost i nedisciplinovanost.

Sole

jel' se zna kada izlaze rezultati ispita?

hulio_salinas

Hm... Postoji nadredjen, ali nadredjen nema pravo na sankcije. Ovo je dogovor na nivou Veca I godine i to telo je nadredjeno, ali to telo nema moc da moze da sankcionise i kaznjava. To je sve lepo sklepano...

vaka

Da ne zna neko slucajno kad je upis ocena iz statistike?

maax

Mislim da mozes kad hoces,ali bolje to obavi u tokui sledece nedelje