Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Pedja, ne kloni duhom. Imas popravni kolokvijum koji ces vrlo lako spremiti. Samo ti treba malo da obnovis gradivo i bice bolje.

Don't worry, be happy.

8)

Pedja

Када је поправни?

zabica

istog dana kad i drugi kolokvijum, znaci 20. maj.
tako je za sada... tesko da ce moci da se promeni situacija. kontaktirajte anu, mislim da ce ona voditi ovo pitanje :wink:

Sole

imate na sajtu faxa izasle vezbe, obavestenja i tako to. ;-)

lycos

xteo bix da poxvalim Institut i asistentkinje zbog dobre organizacije vezbi..ja sam cak jutros i promasio grupu,poneo pogresne tabele,ali sam sve na vreme zavrsio..

Sole

stvarno su ok!
sve lepo objasne, zavrsis za cas! valjda ce tako biti do kraja! ;-)

Pedja

Све је то супер,али шта је потребно да би се отишло на вежбу,одакле ви то спремате ?

Sole

nama su rekle da se za sledeci put spremimo da i mi nesto kazemo. hm...
imas na netu, sve objasnjeno, na sajtu faxa. ;-)

Sole

jel' zna neko ko ide na predavanja iz fizicke sta cemo imati za 2.kolokvijum? ;-)

Ljilja

мислим да сутра почињу да предају оно шта ће бити за други колоквијум који је ако се не варам 20. маја.Такође мислим да градиво које су предавале од првог коловијума до сада ћемо имати за испит

исправите ме ако грешим

josefina87

tako je,ne gre¹i¹!sutra poèinju predavanja iz kinetike i to æe biti na kolokvijumu!
sve ostalo je za ispit! :cvet

whatever

Koliko je meni poznato sutra radimo cvrsto stanje, to predavanje je izaslo na sajtu...

Mili

I ja tako mislim, na sajtu nema nièega dgugog. :roll:

josefina87

onda ne znam stvarno!vesna je pro¹log puta rekla ovako i da to ona neæe predavati!

hulio_salinas

Zbrka je nastala zbog toga sto je odlozen II kolokvijum. Zamisljeno je da se 3 nedelje predaje gradivo (kinetika) za kolokvijum, pa da po isteku 3 nedelje radimo kolokvijum kako bismo lakse polozili. Posto je kolokvijum odlozen, odlozeno je i predavanje gradiva za kolokvijum.

Sledece nedelje pocinje "priprema" za kolokvijum, pa bi bilo korisno posecivati predavanja.

Takodje, vezbe su koncipirane tako da radimo kinetiku (gradivo za kolokvijum) pred sam kolokvijum. Zato nam je prva vezba bila Povrsinski napon / Viskoznost.