Mondijal 2006.

Started by Bred, 22-05-2006, 12:51:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ko ce postati svetski prvak?

Nemacka
Brazil
Italija
Spanija
Engleska
Argentina
Neko drugi

lijepa bosanka

Takodje......Portugal!!!!!!! Malo vise nego Francuska,ali nije to navijanje kao sinoc!!!!!!  :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~

trinity

Lepo sam rekla da se ne nadate previse sto se tice nemacke
Italijani su italijani  :~ :~ :~ :~ :~ :~
A za veceras cemo videti mislim da je francuzima veca frka nego portugalu

nasty girl

zoe

FRANCUZIIIIIIII!!!!! Volela bih da oni uzmu titulu, ne mogu Italijanima jos da oprostim kako su izbacili Australiju!

Dirk

zbog Zidana Francuzi

Masha

Ja navijam za Francuze! Jedan razlog je Zidan koji je stvarno legenda i bilo bi lepo da na kraju svoje karijere osvoji svetsko prvenstvo sa svojim timom, a i ja, kao i zoe, Italijanima ne mogu da oprostim popedu nad Australijom  :wink:. Nekako su mi se tad provukli kroz iglene usi pa ne ide da osvoje i prvenstvo ( trinity i lijepa bosanko nema ljutis). A volela bih da Portugalci osvoje trece mesto tako da cu 8. iz sveg srca navijati za njih. Pozz

Vampire 666

ne mogu da verujem da ja to kazem, ali ovaj put simpatisem Francuze...igraju lep fudbal na ovom prvenstvu, nesto slicno kao 1998, a italijanima ne mogu da oprostim ono sa australijom...

vladimir

Allons enfants de la patricie, le jour de glorie est arrivee... :~ :~ :~

Masha

Veceras se navija za Portugal!  :~

Darker

Ma koji crni Portugal, oduvaše ih :> :> :>

Masha

A meni ih je bas zao. Ja sam htela da oni pobede.  :(

Vampire 666

pobedise Nemci...drago mi je...samo je ova utakmica trebala biti finale...jbg...veceras ce Italijani da naprave tvrdjavu...sumnjam da ce biti dobra utakmica...

vladimir

Ali, nadam se da ce Francuzi da sruse taj bedem ispred gola Bufona ( kako bi rekao Milojko Pantic :lol: :lol: :lol: ).

AquArius

All eyes on Zidan  :shock  8)

Vampire 666

zidanu ovo moze biti utakmica karijere....