Letovanje U Hrvatskoj

Started by katarina, 08-07-2006, 20:21:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Coolgemini

QuoteNikom ne bih preporucio da ide u Hrvatsku, iz bezbedonosnih razloga. Ja znam 2 koleginice koje su pre neku godinu isle u Dubrovnik kao turisti I da nisu smele rec srpskog da progovore I da su brojale minute do okancanja boravka koliko su se plasile…
.....ma vec je potpuno bezbedno boraviti u Hrvtaskoj i nije vise opasno kao pre 5-6 godina...Odnosi su se dosta promenili na bolje..nije ni cudo kad nam se predsednici stalno posecuju i govore o uzajamnoj saradnji i ''pomoci''... :)
mislim da su sada uglavnom  predrasude o riziku boravka u Hrvatskoj...pa njima i ide u korist da sto vise Srba puni njihov dzep od paprenog primorja lijepim kunama.. :lol:
QuoteJa samo hoæu da ka¾em da NE IDU SVI U BUGARSKU, U TURSKU, TUNISE, I OSTALE ZEMLJE KOD KOJIH JE MORE NAZOR STVORENO.....
A to ¹to Kubu plaæaju oni koji to mogu... Ne znam ¹ta je tu problem?? To i tebi i svima ¾elim jednog dana!!
....hehehe....hteo sam pomenuti opciju Kon Tikija da svojim prevelikim cenama omogucava letovanje i boravak u zemljama koje ne prilice mogucnostima naseg standarda da ih posetimo...To je ipak malo simptomaticno jer nasa zemlja ipak nije toliko bogata i spremna da obicnim gradjanima pruzi letovanje na Kubi ili Balima.... :wink:....
Nemam nista protiv onih koji tako nesto sebi mogu da priuste,ali daj da idemo ka tome da svi mozemo da priustimo sebi Kubu,Havaje i ostale fantazije...a mislim da se Kon tiki nesto i ne pita za to.Njegove opcije i za neke za nas pristupacne zemlje su bile potpuno preskupe,pa je odatle i znak pitanja koliko normalnih obicnih ljudi moze sebi priustiti obicno letovanje prema takvim ponudama?? :` :`  :`
QuotePa sve ¹to i ole valja, mora¹ da plati¹...
..to je potpuno relativna stvar....ne mora da znaci da sve sto je skupo je dobro...barem meni se mnogo puta desilo da sam na nekim letovanjima mnogo jeftino prosao,a imao sam extra uzivanje i odmor....cak su mi i neke stvari sa buvljaka mnogo vise trajale,nego ''kvalitetnije'' stvari  :>  :>  :>
.......izvinite sto sam ovim zadnjim delom price otisao u  :OFF....

AVENDON

Evo ja sam se upravo vratio pre pola sata iz Istre i evo utisaka.

Istra je oduvek bila gosotljubiva, pre sve svega zbog razlicitih nacija koje tamo zive. Kada bi auto parkirali u Splitu, sigurno bi zavrsio u moru. Oni bacaju u more cak i automobile sa Zagrebackim registracijama.

Sto se tice Istre, ovo mi je cetvrta godina za redom i do sada nisam imao nikakvih problema(da kucnem u drvo), a sto se tice Dubrovnika, Splita itd tu stvarno ne bi nikad otisao.

Putevi su im jako dobri, jer su se zaduzili ko nenormalni.....toliko o putevima

More je stvarno dobro, doduse ove godine bilo je prepuno meduza, pa su malo smorile........

Sto se tice cena, one su za nase uslove visoke: sladoled Best 150, cigarete Vinston 145, koka kola 160 (toliko je i na Kopaoniku)

Eto toliko..............

Al-Jasmina

MEDUZE? ?   ?  ?  ?

:(

O *ebote,
kome trebaju ajkule kade je more puno tih malih zelatinoznih spodoba...

Nek nestanu za 10 dana jer ja dolazim!!!! >:D

Btw, ono sto je izludjivalo mog brata pre par godina je to sto u Istri nigde nema stranih cigareta
vec samo rovinjski momenti... Smorilo je!!!
Sad me zamolio da ponesem box Drine  :wink:

AVENDON

Quote from: Jasmina on 16-07-2006, 15:25:20Sad me zamolio da ponesem box Drine  :wink:

To ja zovem patriotizam!

Coolgemini

Bok stara!!...nemoj se plasit,ne ujedaju meduze,samo malo peckaju :> :>ma nema ih uopste....barem mene nisu pikirale :>  :>

Al-Jasmina

Pa ti si ionako izgoreo sunchajuci se, nista ne bi ni osetio  :wink:
mene je nesto u dubini ozarilo pre par godina..bili su veliki talasi i nista se nije videlo..nije ugodan osecaj :shock

lijepa bosanka

Ma Grèka je extra...extra....extra....Ti ljudi tamo nas iskreno vole....upoznala sam dosta ljudi....fenomenalno se provela....i planiram svake godine tamo.....
sagapo elas!!!!!  :* :* :* :* :* :*

A u Hrvatsku ne vjerujem da æu ikada otiæi,jer......da ne ponavljam.... :wink: :P
I¹la sam do svoje osme godine tamo.....ma i previ¹e je..... :wink: :P

Al-Jasmina

Ne verujem ja da nas igde iskreno vole..
Svaki turista je najdrazi gost kad ostavlja pare...

Sem toga,
necu zaboraviti kako je nas(srbe) onomad jedna grkinja vodic vredjala i nazivala varvarima i divljacima...
ali to je opet druga prica...

lijepa bosanka

Ma sestro pali ti gde ti lijepo..... :wink:
Meni lijepo u grckoj tebi u hrvatskoj.....ma rekla sam da me bas briga.....
ne znam gde si bila u grckoj,ali sjever grcke nas obozava......Ja sam se tamo osjecala bezbjednije nego u bg,nego kod mene u bosni gdje sam odrastla,gdje se svi znamo.....ujutru u 5-6 sati smo se vracale iz kluba,sredjene....niko nas nije uznemiravao.....u Cg,ni u Srbiji,ni u hrvatskoj.....ne bih bas slavno prosle....tako da.....sagapo elas!!!!!!!!!
nacu ja sebi nekog grka....i adio!!!!!

Hrvati nas ne vole ni kao turiste....to je mrznja koja nema kraja.....shvatite to vec jednom!!!!

Dok zivim vjerovacu da nas ipak na ovom svijetu neko voli...mada najveca je nesreca sto mi sami sebe na volimo i ne cijenimo.....

Al-Jasmina

Draga,
ja znam sta hrvati misle i ne zaludjujem se idejom da je drugacije,
ali kao sto nisu svi hrvati teski nacionalisti, tako ni svi grci nisu toliki hmm humanisti...

S druge strane,
trudim se da ne mrzim nikoga
jer sve je to seme buduceg sukoba... :smile:

Sem toga, ako bih mrzela one koji me mrze, bila bih na njihovom nivou.
Biram da ih elegantno iskuliram! :happy:

Ja sam za racionalizaciju i utilizaciju...
Dakle- gde mi je lepo,
i gde mogu da idem- ja idem i uzivam
i ne brinem preterano za domorodacke strasti... :)

Coolgemini

...Slazem se sa tobom Jasmina..Preseo mi je poslednji put u Paraliji,stalno su nas nazivali svinjama i ovcama,a da pritom nista nismo uradili...zabranili su nam gitaru,da slusamo muziku,cak i da pricamo posle 00h..uzass..a za cene pritom da ne komentarisem. :].To sto su Grci toliko ljubazni i sto pokazuju ljubav prema Srpkinjama,ne znaci da su toliko ljubazni prema muskarcima..barem prema meni i ostalim drugovima su se pokazivali kao umisljeni macho frajeri :roll: :roll:
Svidja mi se Grcka,ali ako se budem opredelio da je posetim sledeci put,to ce biti deo Grcke koji je sto dalji od Srbije ili neko ostrvo gde se moze osetiti prava Grcka :wink:

Darker

:OFF :OFF :OFF :OFF
zar ja iz Rumunije moram da moderishem??? Alo ljudi, letovanje u HRVATSKOJ, NE U GRCKOJ!!!!

Al-Jasmina

:) SOWWYYYYYYYYYYYYY
Pardonujemo  :cvet

Al i to sto se javljas iz Rumunije u okviru ove teme je Offtopic, znas  :>
Saljim se ! :>

Enjoyint people,
di da ste ;)
Jos 2 dana pa se mogu i ja javiti iz Istre (if nadjem odakle)  :~

Ma uf...samo da se umochim u Jadran  :)
ubi vrelina

Bred

Ubuduce svoje utiske pisite u ovoj temi http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=909