Cecin koncert na Uscu 17.6.2006.

Started by vladimir, 19-05-2006, 00:17:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

©ta æe nam more, dok nam je Ravne Gore!!!
I tako to... :P :P :P :P

vladimir

Тако је, мој црни брале!!! Коначно размишљаш као аутентични Србенда!!! :P :P :P
Да смо ми живи и здрави... :> :> :>

Bred

Jebla vas vise Ravna Gora, smarate 8)
Bosanka, icemo ja i ti, ko njih nono3? :>

vladimir

Ово се већ зове злоупотреба службеног положаја... :>

Darker

QuoteBosanka, icemo ja i ti, ko njih nono3? Grin
Ponono3la je nas Ceca i Arkan i njima slièni za sve pare(ali bukvalno) i zato je organski ne podnosim... Zato ¹to mi je sinonim na¹e katastrofe, ratova, sankcija... I pora¾avajuæe mi je da joj 200 000 ljudi skandira, ne zbog muzike (koju ne komentari¹em uop¹te), nego zbog Arkana, srpskog heroja, mafija¹a, ludaka i ubice...
E zato ne podnosim dotiènu... Zato ¹to je posle Arkana postala "velièina", eeeeeeejjj!
"Zvao si me mala Liki, a ja tebe samo Miki, stoj miki stoj" i te neke prièe su mi bile totalno komiène i simpatiène... Ali, kada ona, ako najpopularnija liènost u Srbiji, poène da iznosi neke stavove, koji su najbla¾e reèeno opasni i koji nas vraæaju u mrak i izolaciju, to mi nije ni najmanje simpatièno... Kao ni dru¾enje sa Legijom i dr¾anje, navodno Arkanovog, arsenala u kuæi...

Bred

E u tome i jeste problem, zato sto ti je ona "sinonim nase katastrofe, ratova, sankcija" itd., sto je pomalo bzvz posto ona nije odgovorna ni za rat ni za katastrofe ni za sankcije. Ako zelis dalje da se raspravlja na ovu temu mozes otvoriti novi topic recimo-ko je kriv za ratove?
Posle Arkana joj jeste naglo porasla popularnost ali zato sto je bila zrtva a narod voli zrtve. I ja sam recimo uvek zastitnicki raspoozen prema slabijima. Psihologija je mocna stvar
Svako je imao svojih pocetnickih bisera ali ne zaboravi i da su Cvetak zanovetak i Miki bile veoma popularne pesme za ono vreme kad su se pojavile

Darker

Ne ¾elim da prièam o tome ko je kriv za ratove, nego sam samo rekao za¹to ne podnosim Cecu... I da bih bio mnogo retardiran kad je ne bih podnosio zbog muzike koju stvara... I daleko od toga da mislim da je ona ¾rtva. mnoooooooooooooooogo daleko...

lijepa bosanka

Upravo sam èula novu Cecinu pjesmu "Lepi grome moj"!!!!!! Biæe veeeeeelikiiii hitiæ!!!!! :wink:
Joj jedva èekam koncert!!!!!!! Ovih dana æe se pu¹tati i spot!!!! A CD æe biti u prodaji tek 17.-og poslije podne!!!!! :(

vladimir

Ма скинуће га Даркер са нета!!! :> >:D

Ksenija

pesma lepa.al ona mi je malo propala... :roll:

lijepa bosanka

©ta æe¹.....stari se..... :>
Lièno mi nije uop¹te atraktivna sa ovom bojom kose.....mo¾da i tebi zbog toga tako djeluje.... :?

Bred

Pesma je extra, sad trazim na netu da je downloadujem!!!
Iskreno, meni je bila previse narcisoidna sinoc u emisiji, samo je se mazila po kosi i gledala si*e. Svoje naravno :roll: :>

Najnoviji info-nabavio sam neke Cecine pesme nove naravno i veceras ili sutra cu ostaviti link za download ovde na forumu   :) :) :) :)

Ksenija

vladimir

Живели хакери и пирати!!!! :>

lijepa bosanka

Superrrr....Brede!!!!!! ®eljno oèekujemo!!!!!  :* poljubèiæ po¹to si tako dobar!!!! :wink: