Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Значи, +ебем им све по списку!

најгори сте институт на целом факултету!

Дођите и прочитајте ово .

:box :box :box :box

lane

Уууууу, мора да је било гадно....
Мислим да је боље да ништа не питам... :roll:

Loptica

Pedja,slazem se sa tobom! Uzasni su! Taman kad pomislim da sam sve naucila,oni izvuku neka pitanja ne znam odakle i ja opet ne znam sta sam uradila! Opet cu dok ne izadju rezultati da  :42: ,a kad izadju bice  a005

josefina87

ljudi,stvarno ne znam ¹ta da ka¾em..svi smo se razoèarali ¹to se tièe ovog instituta..nadam se da æe sve dobro proæi,da upi¹ete ocene i jednom zauvek da zavr¹ite sa njima! :namcor

lycos

drzim vam fige  :hm  u svakom slucaju, imajte u vidu da kada zavrsite sa tim bice  :ziveli

shiky

Auuu....znaci Pedja da ti ne pominjem biologiju...pa ne znam sta da vam kazem...ma i to ce proci,i sa tim cete zavrsiti(pre ili kasnije  :roll:)
E,i ja vam drzim fige,cvrsto,cvrsto,cvrstooooooo!!!Pa valjda ce skoro ti rezultati,inace cu ostati bez prstiju :K

zabica

:OFF cini mi se da u zivotu nisam naisla na grupu ljudi koja izaziva ovoliko besa u mladim ljudima...

Pedja

Само да кажем да је укупно 15 људи положило  :shock

shiky

Pedja

Па минимум 60 и то нису сви  :roll:

shiky

josefina87

oni su stvarno ludi sa tim svojim pitanjima i kriterijumom.. :roll:
samo ovi koji su pali da ne klonu duhom u potpunosti nego neka im poka¾u jula koliko vrede! :cvet

lycos

Quote from: Pedja on 10-06-2007, 04:42:40
Само да кажем да је укупно 15 људи положило  :shock
shock !

Bojana 153

Idiotizam... :wall:

A kada je upisivanje ocena?

Sole

bila sam danas da vidim botaniku i bila sokirana spiskom iz biosa!
pa, sta je ono? ne mogu da verujem!
rece mi posle drugarica koja je polagala da je sve naucila (a polagala je opet jer je prosli put nekim cudom nisu pustili sa 4 odgovora u samo jednoj grupi pitanja), obnavljala i za prosli i za ovaj put, a pitanja su bila opsta katastrofa!
sta da vam kazem ljudi, a da se ne ponavljam...
muka mi je bila dok sam ucila ono, ali istrajte, jos samo malo nam je ostalo! ;-)