Fizika - MG pitanja i odgovori

Started by hulio_salinas, 10-02-2007, 12:50:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Ja sam imala onu kombinaciju: magnetno, 2. zakon termodinamike, osnovni zakoni i principi kvantne i toplotno zracenje i Plankova.

Drzim sebi palceve da prodjem :)

lane

И ја сам имала комбинацију као Јеца...
А од обичних 8, 18, 30 и 41, ваљда...

Поред МГ урадила сам и два обична (не цела), за случај да сам погрешила нешто у мг питањима...
Само да завршим са овом физиком!

Sole

ja sam se danas nesto skroz spetljala i bas sam ceo dan bzvz! :ohwell:

imala sam:
prvo pitanje, 5., 10. i 17.
od obicnih mislim 26. i 36.
ne znam sta ce da bude... a005 a005 a005

bokicaKNN

e... ljudiii... uhvatoio me prof. sa puskicama na ispitu!!!
sta mi sleduje sad, je l' zna neko? Od ovih sto su u aprilu isto tako prosli? Je l' vazi ono - zabrana izlaska na sve ispite u naredna 3 roka? Sta ce da mi rade? :-)

shiky

Dusu ce da ti vadeeeeeeee! :K :K :K
Salim se :wink:
E pa to najbolje da sacekas da se Hulio vrati na forum,pa da ti kaze...sacekaj malo... :cvet :cvet :cvet

Sole

mislim da ni ovi sto su u aprilu ihvaceni nisu imali zabranu izlaska samo na fiziku 3 roka.
mada, profesor nam je pred ispit ispricao da su kazne sada poostrene. (?)
ne znam sta da ti kazem jer nista tacno ne znam.

josefina87

Quote from: Sole on 17-06-2007, 13:39:12
mislim da ni ovi sto su u aprilu ihvaceni nisu imali zabranu izlaska samo na fiziku 3 roka.
mada, profesor nam je pred ispit ispricao da su kazne sada poostrene. (?)
ne znam sta da ti kazem jer nista tacno ne znam.
da i rekao je da je "presuda" sutra!
pa æemo videti!

bokicaKNN

Ok, hvala svima! Videcemo.... :-)))

hulio_salinas

Danas zaseda disciplinska komisija za one koji su prepisivali u aprilu. Najava je da ce biti strogi ukor. Ako neko ponovi gresku, nece mu biti prijatno (6 meseci do godinu dana se odaljava od fakulteta).

E sad, oni koji su sada prepisivali - nece se ni malo lepo provesti. Kazne su neverovatno stroge i rigorozne. Mislim da u pitanju udaljavanje od fakulteta, ali to cemo znati danas posle komisije.

Bokice, imas samo jednu stvar koju mozes da uradis. Odmah (danas, sutra) idi kod profesora, izvini se i trazi da polazes usmeno! Obavezno. Samo tako mozes da postedis sebe. Odmah moras izaci na usmeni, jer ces profesoru dokazati znanje i nece praviti problema. Barem je tako moglo u aprilu. Sto pre idi do profesora i zavrsi sa njim sta se moze zavrsiti. Sta god da te zanima, pitaj me preko privatne poruke.

Poz

Sole

pozvao me profesor na usmeni!
ne znam samo kako cu da stignem sve kad ove nedelje imam jos 2 ispita pored ovog. bas bi bilo dobro da je kao u aprilu sada dozvoljeno da mozes sledece nedelje da izadjes dan koji ti odgovara. bzvz... ali, bolje i to!
inace, termin za usmeni je cetvrtak 21.6. u 11h. ;-)

Sole

pitanje za ljude koji su pozvani na usmeni, a misle da izlaze na histologiju:
ljudi, sta cete da radite??? ako je ispit iz hist. u 10, a usmeni u 11? sigurno je da necemo hiustologiju poceti kad treba, bas kao i sve do sada. ;-)

lycos

pa idite do profe,ili mu posaljite mail, pitajte ga..

Sole

izgleda da ce moci da se odlozi usmeni za dan-dva. jupi! ;-)

shiky

Super Sole!Samo nemoj da ti se sad poklopi sa fizickom hemijom! :K

mina_v

Zna li neko do kad je upisivanje ocena?
Jel moze u cetvrtak?