sastanak

Started by marer_86, 08-08-2006, 15:15:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marer_86

a sta kazete da zakazemo za jedan dan termin da se skupi sto vise ljudi sa foruma?? glupo je ovo uvek po 5-6 na forumu
kako bi bilo recimo da se nakaci 30-ak+ ljudi???
:`? :! :`?

vladimir

Vazi, Marer, ali za to postoji chat.Tako bi ti bilo mnooogo zanimljivije, veruj mi! K'o na chat-u!! :twisted:

Bred

Ha ha, uprawo sam to predlozio u mod zoni :)

rade

vidimo se kod konja  :V

Al-Jasmina

standardno mestasce kod konja...

a ako je virtuelno onda bi paralela bila kod Trojanca? :K

rade

Od ideje do realizacije ................hmmmmmmmmm.........mislim da se mnogi ne ¾ele odkriti pa bi samo virili iza konja.......  >:D

AquArius

Jesmo veliki fax, ali nismo toliko, neko bi nekog prepoznao kako viri... iza konja... a to bi bio malo veci blam nego da dodje i hm... pruzi ruku...  :happy:

rade

Farmaceuti su sterilni. Nema rukovanja, samo .......... slatka moja i po koja  :ziveli

sandric

pa bilo bi lepo napraviti okupljanje...ali treba sacekati da dodju i forumasi koji ne zive u bg

katarina

I ja dolazim na sastanak 100%. Probala sam chat(sama sa sobom)...:(

Bred

Za pocetak ,nezvanicno, mogli bi da se okupljaju na chatu clanovi koji su na forumu npr posle 22h, mislim da je to optimalno vreme kada je najveci nalet korisnika sudeci po statistici, a kada krene skolska godina, postavicemo I zvanicno obavestenje na index strani foruma?

rade

To ce biti hotpharmaline   :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica

Coolgemini

Sumnjam...to ce vise biti HotShtrebLine...HaHaHaHa :> :>

rade

Pa ako se ti budes ukljucio.........ko zna sta ce to biti.............. novi svetski rat.......... :police:

Coolgemini

Hahahahaha...ali zato je bolje da se ti ne nadjes tamo :>...jer prvi bacam projektil :K