Opsta i neorganska hemija

Started by marer_86, 09-05-2006, 12:28:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

marer_86

Pa super ja sam je polozio preko kolokvijuma!! E da to sam jos hteo da vas pitam da li je poznat slucaj da j eneko pao usmenni a da j epolozio preko kol?? :> Sta cu moram da pitam??? :> Ma frka mi je zato sto je prvi usmeni a ja uopst ene znam kako da ucim ovo za usmeni? cuo sam da mira pita periodni sistem!!! >:D

Bred

Deco, imate li vi predavanja? Folije? Knjige? Odatle se uci i sprema :)

Jeka

Ljudi, ajd' kažite kako je kod Goce na usmenom? Na šta da obratimo najviše pažnje?

marer_86

Ja sam kod Mire Cakar, pa svako ko zna nesto o tome kakva je na ispitu neka izvoli!!!!

MONKEY

PLIIIIIIIIIIIZ!!!neka neko kaze kakva je mira cakar?Valjda ce ovo zavrsiti tamo gde treba!ili nece.prvi put koristim ovaj forum i smatram da se ne snalazim

Ksenija

Ja sam pala ko Tatjane :o
jer vam mozda poznat neki usamljeni slucaj da je bila milostiva? :roll:
sto nisam ovolike srece na loto-u... ???

Masha

Vidim da dosta kolega trazi informacije o profesorki Miri Cakar. Ja sam polagala kod nje i zaista bila je jako prijatna tako da nemate razloga za brigu. Secam se da sam imala elektrolizu kao jedno pitanje i neku oksido-redukciju. Inace kod nje se ne pise koncept(bar je tako bilo). Srecno!

marer_86

a jesi li polozila preko kolokvijuma ili si preko celog ispita???

Sara

Nneeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Dakle, Tatijana... Ima li sanse da me obori iako sam polozila preko kolokvijuma??? Ljudi, pisite, kakva je, sta najcesce pita, jel trazi koncept.....?

Bred

Ovo je copy/paste sa starog foruma
QuoteSto se tice procedur kod Mire Cakar, prosetala me je kroz ceo periodni sistem, ne samo ono sto je ona predavala. Pri ovome je dosta obracala paznju na to sto sam gresio na testu.
Pitanja, koliko se secam su bila:
-Sb, poredjenje sa As, rastvaranje plementih metala, Redox osobine Cr, amfoternost itd. (ne mogu da se setim vise)

Ovako, Goca i Mira su luk i voda, Tanja i Zagorka vise traze. U principu ne obaraju lako, ako si super uradio/la kolokvijum nema razloga da strepis da cete oboriti sem ako nesto gadno ne zabrljas

Ksenija

ma svi pricaju razlicite stvari...ma ljudi sve zavisi kako ste odradili pismeni ili kolokvijume,kako im se svidite i kakvog su raspolozenja...eto to je to...a svi te pitaju u principu isto... :roll:

Masha

Pretpostavljam da je marer86 mene pitao da li sam polozila pismeni preko kolokvijuma ili sam isla na ceo ispit. Pa ovako, ja sam polozila preko kolokvijuma i na usmenom stvarno nisam imala problema , ali znam dosta ljudi koji su kod Mire bili na usmenom, a polagali su ceo ispit i takodje nisu imali nikakvih problema na usmenom. Ja nisam imala utisak da sam na usmenom jer ona uopste ne stvara tenziju, daje ti vreme da se skoncentrises posebno kada radis oksido-redukcije. Sve u svemu samo polako, nema razloga za brigu!

Ksenija

jer kad jednom roknes opet polazes kod iste prof ili se to svakog roka menja?
provalila sam danas na spisku da imamo kolege koji neorgansku polazu 13 -ti i 18-ti put...zato pitam....ne dao Bog...al cisto da pitam.. :roll:

Masha

kada padnes u jednom roku u sledecem mozes polagati kod iste, a i ne moras jer spiskove izbacuje komp. A to sto si videla da neko polaze 13 ili 18 puta ne treba da te brine jer neko je u jednom roku izasao samo na pismeni pa ga je na primer pao pa do usmenog nije ni dosao, a vrlo cesto se ispit prijavi pa se ne izadje.

mima

ja sam cula da prof najvise pita iz one oblasti iz koje je predavao? jel to tacno?
i koliko traje to ispitivanje? vremenski?