Predlozi za mesto novog kafica

Started by pig_am_am, 29-10-2007, 16:44:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

AquArius

Razumem ja sta ste vi mislili, dodatak je bio da ce se tesko naci neko ko ce od kafica na Kumodrazu napraviti Bonafides.

A cene su te koje kafic cine studenskim. I prijatna atmosfera i cantranje i sta ti ja znam.

I ako se pije recimo Pago, neka mu cena bude lupam 90dinara, ako se nabavlja za 50, a u centru je npr. 150. To nam je svima cilj.

igrackica

Ja sam za to da ima svega, da se osecas kao da si u nekom extra kaficu i bar na trenutak zaboravis da si na kraju sveta! Mnogi ce biti protiv jer ljudi vole "rupe" od kafica, a ja licno ne, volim da mi je sve lepo i cisto oko mene, da prosto ne znam sta bih pre da narucim!

Bla_bla_blaaaa

Moze ovde gde je racunarski centar! Mada bilo bi zanimljivo kad bi bio u onoj mini botanickoj basti :K(ne znam kako stariji studenti nazivaju taj deo, ali za mene je botanicka basta)

tarantulica

Mislim da se rc preme¹ta na drugo mesto, jer ta prostorija veæ ima drugu namenu  :hm

pig_am_am

[off] mene interesuje sad ko je ludi djoka? [/off] :K

mima385

Al-Jasmina

:)):

Ovako,
imate deo iza menze- to dvoriste na koje gleda deo kule B i rc i koje iz prakticnih razloga ne moze da se koristi jer tamo dolaze djubretari, parkiraju se radnici menze?  :hmm

Elem, bilo bi lepo da kafic ima mogucnost da dok je lepo vreme ima bastu! gledajuci polozaj i kretanje Sunca to je malo teze ostvarivo- uvek bismo bili u hladu  :lol:
SEM NA KROVU! ali ....

Sta znam, ta strana gde je zmija  :>
Ali to zahteva nekakvo rusenje,
nadogradnju? Ili grsim?  :wink:

Ayrton Senna

Deo oko zmije mi nije ba¹, ba¹...

Ipak, tu se èesto prolazi, svi koriste taj put ka kulama. Sla¾em se Al-Jasminom, krov je najbolje re¹enje, al nemoguæe!

Sole

Quote from: AquArius on 30-10-2007, 09:18:54
doci na Vukodraz  :trfr:
:116: :116: :116:
meni kod zmije deluje deeefinitivno malo!  :roll:
mada, ipak bolje ista nego nista, tako?  :hmm :cvet
ne znam, meni je onaj deo iz menze gde su "tribine" kao sto rekoh, maximalno idealan!  :cvet
e sad, necemo valjda da odustajemo zbog djbretara ili slicno?  :hmm

a sta bi sa podrumom?  :smekerica:

a sto se menija tice potpuno se slazem da neke stvari jednostavno ne mogu biti po tim studentskim cenama, bas zbog te nabavne, kao sto pomenuste red bull, guaranu i slicno.
bilo bi lepo da meni bude bogat, ali opet, rano je za to, ne znamo ni gde ce nam biti kafic, o tom potom. ;-)

Ksenija

A sta se radi po tom pitanju?ko pregovara ?ima li pomaka ?
sta ce biti kad ode marko posle nove godine?sem sto ce i to da postane ucionica?

Wolhard

Sta je ispod A-1,mislim ispod klupa jel postoji tamo neka prostorija? :hmm

shumshi

Quote from: Wolhard on 30-10-2007, 21:53:07
Sta je ispod A-1,mislim ispod klupa jel postoji tamo neka prostorija? :hmm

Tu su psi!  :>

Wolhard

Gde su psi mi izgleda bas malo ono je veliki prostor al nema veze!

Al-Jasmina

shiky

A sta je tamo u cosku izmedju A1 i A3?Nikad nisam zavirila  :>