Caffe "Spider pig" (kod Praseta na kafi)

Started by pig_am_am, 29-07-2007, 16:17:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Hoces da kazes da sam ja u toj drugoj grupi, a?
:namcor :siza:

zerocool

Quote from: Bred on 27-05-2008, 09:09:59
Hoces da kazes da sam ja u toj drugoj grupi, a?
:namcor :siza:

Ne brini, ti si u mojoj grupi  :>

Bred

hahahahaha!
:siza:
ae, pri'vati se krpe i posluzavnika, rekao bih da nesa i pesa vole konobar'ce
:K

zerocool

Moze, ja cu da budem konobarica, a ti mozes da radis kao striper  :>

irena

Zero, pa zbunjujes me... Zar mi ne rece danas da ces ti biti "umetnica oko sipke"? Sto si odustala? Mada... ni ova tvoja solucija nije losa... ali ja da biram mjuzu. :K

zerocool

Quote from: irena on 27-05-2008, 15:08:39
Zero, pa zbunjujes me... Zar mi ne rece danas da ces ti biti "umetnica oko sipke"? Sto si odustala? Mada... ni ova tvoja solucija nije losa... ali ja da biram mjuzu. :K

Vazi, ti biraj mjuzu, a ja cu kostim  :>

irena

Neka ovo ostane kao interna fora, jer stvarno ne zelim svekolikoj javnosti da predocim tvoje vidjenje "kostima"... :> :K
E, a cekaj, nismo se dogovorile ko na sebe preuzima koreografiju? :hmm Moram priznati da ti bolje vrckas kao Seka, imas taj "rad iz kuka". :~

zerocool

Nisam neki poynavalac Seke, ali aspirin i vrapci ynaju, ali ono gibanje uy deo: ½A ti skidas me½½, e ja bih tu pesmu i slicnu koreografiju, ali nista dok ne patentiram  :>

irena

Ne, ne, znam da nisi poznavalac lika i dela Seke A., nego sam mislila bas na "Aspirin"... Secas se kako si mi pokazivala pokrete onomad u biblioteci... E, pa to... Ali, u pravu si, dok patent ne ugleda svetlost dana, necemo vise pricati...
Madaaaaa, ako neko hoce na sipku, moramo prvo da vidimo potencijale, kakav je kapacitet i to... kako bih ti rekla, nesto kao preview. :K

Bred

dakle, irena ce bidne dj a 0(zero) konobarica+striptizeta(violeta) po potrebi
:siza:
:K

zerocool

Bred ja nemam sto ruku, nogu, a i sam si rekao da meni sledi konobarisanje. Znam da si stidljiv i da te je bilo sramota da trazis da radis kao striper, ali ne brini se, dobio si posao.
Meni nije problem da radim kao striptizeta, ali nemam ja tog sarma i osecaja za ritam kao ti, a i tebi je poznatiji Sekin repertoar.
Ne brini se, sve je smisljeno, cak ces i dobiti tange sa dodatnim dzepom za baksis, da te pomamljene tete ne bi previse pipkale.
Irena za dj-a i strucnog konsultanta  :~

irena

Jao, bre zero do suza si me nasmejala.
Bred je fin decko, nemoj tako napadno da mu nudis posao, majke ti. Prepasce se covek od tvog agresivnog nastupa, pa sta ako nam i on umakne. Em vec ostadosmo bez brucosa, em cemo ostati bez striptizete. Onda cu morati tebe da penjem na sipku, a ja uz dj-isanje jos i da perem case i cistim kafanu i WC... Ne ide....

zerocool

Ma ne brini se cico, pa nije Bred buba  :>
A sipku cuvam samo za njega, pa ipak je vise zena u kafani i treba im muskarac u tangama, a moze i Bred :> :> :>

Enea

a je, znala sam da sam neshto propustila... samo nisam znala gde da trazim! :wink:
Irena, bre, pa bolji cje ti biti brucosh striper od ovoga, al' ajde..
Smixsajte mi jedan mojito koktel, a ti Zero ponesi ono ulje za mazanje u solarijumu!

irena

Cenis? Ajde onda, ovim putem, javno oglasavam upraznjeno mesto striptizete. Obezbedjujem sipku, muziku i kostim, baksis od popaljenih teta moze da zadrzi. Koreografija, moze po izboru, mozemo i zero i ja da odradimo, zero vec ima neke ideje.
Uslov za konkurisanje: do 21 godine starosti. Prednost imaju brucosi.
I, da i za mene jedan mojito. Ubi ova vrucina!